Gå til innhold
  • Bli medlem

Snurrefo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Snurrefo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Helt sikkert fine underlag blant disse. Sjøl har jeg brukt therm-a-rest i 15 år og opplevd en punktering. Lappesaker er et møst å ha med hvis du skal ha oppblåsbart. Den gode, gamle skumgummimatta (Ajungilak Bamse Extreme) med godt med lyng under funker bra det også. Ellers sover man godt på hva som helst hvis man er sliten... Så kan du jo koste på deg noe dyrere etterhvert hvis du synes det gir mersmak å sove ute!
  2. Tenker på en ukestur i Reinheimen i sommer, har ikke vært der før. Tenker og kjøre opp Lordalen og parkere så høyt opp jeg kommer, for deretter å gå inn mot Dordiholet, deretter surre rundt etter eget hode. Noen tips om steder/saker det er verd å få med seg? Alt av interesse.
  3. Vær oppmerksom på at Kvenna er vanskelig å krysse; har dere valgt side så må må dere bli på den. Den såkalte indrefileten er i hovedsak privat, og muligheten for fiske er dermed sterkt begrenset. Ble faktisk "forfulgt" av helikopter på Saurflot i fjor sommer. Men fantastisk område, bevares, og vel verd en tur!. På denne linken kan dere forsøke å finne ut av galskapen med fiskekort i området: http://media.tellus.no/files/?d=73&i=1481 . Sjekk Rauland statsallmenning; der kan man få fiskekort for en rimelig penge. Et stykke å gå fra Haukeliseter, kanskje, men..... Ta hensyn til villreinen også; dette er kalvingsområde, så ikke stress dyra! Hold god avstand! God tur!
  4. Jo, altså, har som sagt vært ute i Aurigaen min på flere turer, i fjor på Hardangervidda opp fra Mårvatn og vestover i ei uke. Mye dårlig vær, regn og blåst. Teltet var helt formidabelt. Jeg kikket også på de andre teltene som er foreslått på tråden her, men personlig stoler jeg ikke helt på enstangstelt; den buen ser noe skjør ut. Dessuten er innertelt av netting for litt varmere strøk enn der jeg ferdes, innbiller jeg meg. Har drassa rundt med et gammel Helsport Alpa Mayo i alle år, veldig bra telt, men det er tungt og med bare ytterteltet blir det trekkfullt. Det er digg å kunne fyre primusen inne, tørke bikkje, klær og meg sjøl, og 3,1 kg er det verdt... Forøvrig har Aurigaen en forholdsvis hyggelig pris: 3200, fra sportslageret. PS. PÅ sportslagerets sider kan det se ut til at innerteltet er kun myggnetting på den grønne modellen. Det er det ikke, lurer på om bildet er en slags demomodell, så man kan få et inntrykk av volumet inni.
  5. Skal på fjelltur med bikkja m. kløv, ryggsekk og telt i uke 26 -altså rundt 19.-20. juni og ei uke framover. Har trava over mye av Hardangervidda tidligere, liker å gå utenom merka sti, og har i den anledning kastet blikket på området vest for Møsvatn. På kartet ser det ut som det er greiest å entre området fra sørøstenden av Songavann, eller å gå over Falketind enda lenger øst. Det hadde vært knall om det er muligheter for å krysse Kvenna ved Mogen, noen som vet om dette går? Er egentlig ute etter tips om området, fiskekort, noe man bare MÅ ha med seg, fine steder, er det mange private vann m.m. (Gode fiskevann skal du slippe å dele, liker å finne dem sjøl...) Turhilsen Snurrefo
  6. Sjekk Exped Auriga. Kjøpte det sjøl i fjor og har hatt det med på flere turer (også ukestur) med meg og bikkja. Veier noe over tre kg. er satt opp på ca. to minutter (og er selvstående) og er 220 langt i innerteltet. To innganger og to små fortelt, behagelig høyde i innerteltet også. Mange snedige og kule detaljer, tåler i allefall kuling på Hardangervidda helt greit. Lykke til!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.