Gå til innhold
 • Bli medlem

DrSmooth

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. DrSmooth

  Gnagsår!

  Hva den heter vet jeg ikke, men det finns elastiske sportstape i forskjellige bredder som hvertfall jeg har god erfaring med. Enkel å få til å sitte skikkelig. Og det er jo forøvrig en av kriteriene mtp hvordan en setter på tapen - En pen bandasje, er en god bandasje..
 2. DrSmooth

  Gnagsår!

  Dette er kloke ord. Vel talt!!
 3. DrSmooth

  Gnagsår!

  Etter snart 10 år i forsvaret og x antall turer, både i jobb og på fritiden har jeg gjort meg noen erfaringer på egne og andres gnagsår. For meg er det to ting som gjelder: 1. Ha riktige sko, som er inngått og passer din fot. 2. Gnagsår går ikke over av seg selv, det blir bare verre og verre! Behandle med tape e.l FØR skaden oppstår. Å behandle i etterkant er litt som å ta på kondomen etter sex.. det er for sent.....
 4. Mygg er noe herk.. Forsvaret hadde i sin tid et myggmiddel som fungerte meget bra! "Problemet" var at du mistet brunfargen av det.. Tror kanskje det var en smule kreftfremkallende. Men effektivt mot mygg, det var det helt klart!!!
 5. Min erfaring er å ligge med minst mulig. Om jeg evt. skulle hatt på meg noe måtte det vært sokker. Kroppen prioriterer jo som kjent ikke føttene.. Ellers er min erfaring at det er MYE viktigere med flere lag under enn over. Prinsippet jeg lever etter når jeg er ute er 3 lag under, 1 lag over..
 6. Siden du spør: Skal på en 4 dagers fisketur om 1 uke og regner med å ha med følgende: På kropp: Forsvarets ripstop bukse Boxer T-skjort En fleece om kaldt Forsvarets grå sokker Lundhags Syncrostøvler Kniv I sekken Helsport Fjellheimen Extreme (3-manns telt) Sovepose (lett utgave) 1 ekstra boxer 1 par ekstra sokker 1 ekstra t-skjorte Fleece (om ikke på kropp) 1 gore tex skallbukse 1 gore tex skalljakke 1 hatt med myggnetting Stormkjøkken (Ja, det er dårlige greier, men har ikke noe god primus... Bål er uansett tingen..) 1 liter rødsprit Mamut
 7. Dette er nok snakk om Cato Ringstad sin billigversjon av den orginale Recon Packen. Forsvaret har kun sett på pris å valgt denne versjonen. Og det er helt riktig som du sier, det er en DRITTSEKK!! Men den gamle (ensfargede) er av mye bedre kvalitet.. Heldigvis! Den nye sivile utgaven er også en suveren sekk! Har prøvd alle tre på både militære og sivile turer..
 8. Har erfaringer med bruk av ReconPacken både militær og sivil utgave. Knallbra sekker begge to!! (Er jo i prinsippet samme sekk) Cato Ringstad versjonen er desverre ikke av veldig god kvalitet.
 9. Har Lundhags Syncro, eller hva den heter. Er meget fornøyd med den, men nå har sålen gått opp.. regner med at Lundhags fikser et par nye til meg...
 10. Noen som vet om muligheter for kanoutleie på Østlandet? Enten ved fiskevann eller om man kan leie og ta med seg til andre steder.. Syns mange av de jeg har funnet enten er bundet til alt for store vann eller alt for små vann uten muligheter til å komme seg fra vann til vann.. Jeg syns ikke det er like fristene å padle kano på Krødern f.eks... Trange sund, kriker og kroker, elver og gjerne muligheten til å komme seg fra vann til vann (uten alt for mye bæring..)
 11. DrSmooth

  Flåmsbanen

  Hei Jeg kunne tenkt meg en litt spennende tur med litt gåing, (5-10 km pr. dag) og litt fisking. Da gjerne i et område som har fin natur. Utfordringen er å komme seg ut i naturen.. Trenger å kunne komme meg fra Oslo med kollektiv transport, samt kunne ta kollektivtransport tilbake. Jeg tenkte på Flåmsbanen. Noen som vet om det er mulig å gå denne distansen, fra Myrdal stasjon og ned til Flåm. Ser for meg at det kan være ganske vill natur der, med mye fossefall og god stemning! Samt at om det tar for lang tid så er det flere togstasjoner underveis som kan frakte oss hjem til jobb
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.