Gå til innhold
  • Bli medlem

nopussy-geocacher

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om nopussy-geocacher

  1. Ok. Kommer muligens til å gå inn på breen ganske tidlig, hvis den da ikke har for bratt front. Går ikke det, trekker vi oss mot det "vanlige" innsteget fra Sognefjellshytta. Takk for tipset.
  2. Hei ! Jeg er brefører og skal ha med en gruppe personer opp på Fannaråken i høst. Om sommeren går vel de fleste fra Sognefjellshytta, over breen og opp på snøeggen. Hvordan er det å gå fra demmningen, altså der det er normalt å gå ut vinterstid ? Går det sti bort til breen ? Er breen grei å komme innpå ? Tenkte å krysse tvers over og opp normalveien.
  3. En lift er nå utelukket. De litt større er godkjent for 215 kg. Dette kan bli litt lite hvis en velvoksen person faller og får et rykk. Noe UIAA fall blir det ikke, men 215 kg kan det nok fort bli. Har bestilt lastebil med kran, så da blir det topptaufeste i krana.
  4. Skulle vel ikke være noen fare hvis man ikke kjører liftarmen så veldig lagt ut fra stammen ? Har man forankret "rett over", så blir det også ubetydelig pendel på tauet. Synes at det blir litt voldsomt å leie mobilkran, den nærmeste er 5 mil unna.
  5. Takk for mange svar hittil. Har 7-8 sitteseler liggende men disse har innfesting foran. Har også liggende noen kroppsseler, da blir man iallefall hengende riktig vei. Det er vel som det sies på forumet her, at man kan vel bruke seler med innfesting foran. Litt fall må dem tåle... Dette er et åpent arrangement, så vi må ha tilgjengelig seler av forskjellige størrelser. Dette er da ingen problem hvis jeg kan bruke eget utstyr. Ser vel for meg at de kan bli dyrt å investere i nye seler med "bakfeste", siden det trengs flere størrelser. Tenkte å bruke en Lift til topptauforankring og sikre på vanlig måte nedenfra.
  6. Hei ! Er på utkikk etter seler med innfesting bak. De skal brukes til "bruskasseklatring", og skulle gjerne hatt både stor og liten str. Har flere sitteseler, men anser det som best å ikke ha tauet innbundet foran. Er det noen som leier ut slike seler, eller må jeg kjøpe dem?? Fallskjermseler er vel muligens noe som kan brukes også ? Ønsker gjerne tilbakemeldinger på dette, især hvis noen har erfaringer fra denne type aktivitet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.