Gå til innhold
  • Bli medlem

ViTo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ViTo

  1. ViTo

    Valg av Telt

    Til Fjellbukken. Takk for tips. Jeg vil nok helst kjøpe et telt i Norge, eventuelt Sverige.. Skittfiske.no hadde noen fine lavoer.. Ellers ble de "best i test" på klikk.no for lave i takhøyden. Brukte telt er også en idé.. Men som du sier, det er noe eget ved noe som aldri er brukt før.. Men brukt er absolutt et godt alternativ!
  2. ViTo

    Valg av Telt

    Jeg må bare si, etter å ha studert teltene på holmeslet.no, så falt jeg for nr 1 Taiga, men den ble for dyr for vår lommebok akkurat nå..! Nr 2 Riverside! Og nr 3 Backwood. Er noe å tenke på det....
  3. ViTo

    Valg av Telt

    Egentlig hadde det vel mest passet oss like så godt med en lavo, men vi ønsker et mindre. En mellomting mellom et telt uten ståhøyde og en lavo. Derfor falt jeg akkurat for dette orange "indianerteltet". Vi har et telt, eller to, fra før. Det ene et hiking-telt for bare 2 pers. Det andre i "sittehøyde" for 2-3 pers. Hvorfor ståhøyde? Tja, si det.. kanskje har jeg allerede beskrevet det ovenfor her akkurakt nå.. Eller rett og slett: Ønsker romfølelse i teltet, da vi har krypinn-telt fra før.. Presenning over en leirplass er nok også dugelig.. Men.. med teltvegger kan vi holde mygga unna...., samtidig som vi kan sitte i teltet med god takhøyde. Jeg har sansen for lavoer da. Ikke bare telt til overnattingsbruk, men også et rom en kan gå inn i, uten å måtte krype på alle fire.. Holmsetteltene falt midt i blinken! Men de blir for dyre for oss i denne omgang..
  4. ViTo

    Valg av Telt

    Vel... vi så jo at det sto 16,00 kg i et lite "ikon" på den annonsen, Men under teltbildet, beskrivelse av teltet sto det 1650 g.. Det skulle altså da være 16 kg..! Vel, takk for svar! Så slapp vi turen innom Jysk.. Vi er ikke så utpregede vinterteltmennesker, men kunne ha tenkt oss og prøvet å overnatte i telt på vinteren også.. Så det blir mest til bruk vår, sommer, høst.. Jeg falt bare for det orange "indianerteltet", og det var også så billig, i den prisklassen vi kunne tenkt oss.. Var inne og så på teltene til Holmset. De er supre! Et sånt kunne jeg tenkt meg, men de blir for dyre i denne omgang..
  5. ViTo

    Valg av Telt

    Der var det nok en skrivefeil. Det skal være 16 kg! Se kommentar nedenfor.. Og det blir for tungt ja!
  6. ViTo

    Valg av Telt

    Vi er to personer som er litt usikker på hva slags telt vi skal kjøpe.. Det ene er: Jysk har et telt Mont Blanc, 6-personers telt, med tre soverom og et oppholdsrom/felles fortelt. Ståhøyde 200 cm. Innertelt i pustende polyester og med ventilasjon i hvert rom. Vannsøyletrekk 3000 mm. Vekt 1650 g. Pris kr 1.500. Det andre er: Sportsnett.no har også et veldig stilig telt. Mountain Hardwear Kiva, 4 soveplasser. I det teltet er det imidlertid bare ett rom. Ståhøyde 200 cm. Teltet er femkantet. Ser ikke noen opplysninger om stoffet i teltduken, heller ikke vannsøyletrekk. Men vi antar at det er like bra som Mont Blanc hos Jysk.... Vekt 1800 g. Pris kr 1.995. Vi har tenkt på et av disse to teltene, men klarer ikke å bestemme oss for hvilket et vi skal kjøpe.... Vi ønsker i prinsippet et telt med ståhøyde (voksne). Og et relativt regntett telt. Og relativt vindtett. Et helårstelt, som vi kan bruke både vår, sommer, høst og vinter - med snø. Og et telt som ikke er for tungt å bære med seg. Hva betyr det at et telt har vannsøyletrekk på f.eks 3000 mm? Er det ganske regntett da? Er det noen på dette forumet som har erfaringer med disse to nevnte teltene? Se "Ukens tilbud i Kampanjeavisen side 12" hos '>http://www.jysk.no/ http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=MH1&var_1=MH1-1&categorynu=I3&categorytxt=1-2%20manns/lettvektstelt&produkt=Mountain%20Hardwear%20Kiva/Kiva%20Lite
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.