Gå til innhold

0scar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Flyttet til Trondheim nå nylig, og er gira på å få sett litt mer natur i denne delen av Norge. Jeg har bil tilgjengelig og det er ikke noen problem å kjøre litt for å få seg en god helgetur førstkommende helg! Alternativer jeg har sett meg ut til nå er ; Snøhetta. Dette virker som en relativt enkel og grei tur. Men jeg lurer på om noen har erfaring fra en tur dit på denne tiden av året? Eventuelle hensyn jeg må ta? snøfall osv ? Trollstigen. Dette virker som en mer fartsfylt tur, forslag til rute med tidsestimat mottas med stor takk! Har noe erfaring med klatring, men ser helst at jeg slipper å ta med klatreutstyret om dette lar seg gjøre. I tillegg til tips angående denne tiden av året? Stegjern ? Har mulighet for å sove over i telt fra fredag til søndag om det lar seg gjøre å nå flere av de fantastiske toppene på denne tiden! Som sagt tidligere er jeg rimelig fersk i trøndelag så andre turmål(gjerne toppturer) som er tilgjengelig med 3-4timer i bil mottas også med stor takk! Vet det finnes mye bra folk her inne med gode forslag og erfaringer etter å vært sporadisk leser her i endel år!
 2. Montana har egen felleimpregnering, ser ut som ett rødt stykke voks fra swix. Koster en liten 100lapp og er enkel å legge på. Vet gsport fører denne hvertfall. Håper det er til hjelp! : ) -I
 3. 0scar

  Sportsbutikk i utlandet/USA

  Ikke for å haie tråden, men ser igrunn etter det samme, bare for ski. så det tas også imot med takk.
 4. Hei! Har selv brukt denne mye, og fått plass i 3voksne i denne, men det skal sies at det ikke blir så mye komfort igjen, og at det heller var fordi vi ikke hadde annet valg. Men til å sitte i vil nok dette gå bra, men det vil ikke være mye dødplass, til å sove i er den nok ikke egnet for den bruken du sier.
 5. Lurer inn ett spørsmål til siden det er i samme gata; Jeg har ett par nordica alpint sko som jeg betalte ca 3000 for i fjor vinter for bruk i løype. Men vurderer nå å kjøpe meg rando ski, med eksempelvis Marker duke binding som skal brukes til toppturer Vil jeg kunne bruke de samme alpintskoene til dette formålet? eller vil det være bedre å kjøpe ett par til beregnet til denne bruken? Er forresten disse skoa jeg kjører nå, om det har noe å si: http://www.bmyhre.no/nettbutikk/nordica_sportmachine_10/138/vis_prod/188
 6. 0scar

  Utrolig godt ullundertøy, men hvor?

  G-sport butikker rundt om i landet vet jeg fører Woolpower. : )
 7. 0scar

  Hund på Glittertind?

  Hvilken vei går dere med hund?
 8. 0scar

  galdhøpiggen

  Tog til Otta, sykler derfra til spiterstulen/juvasshytta på noen timer.
 9. 0scar

  Forhold Jotunheimen sent juni 09

  Hei! Var selv noen dager i å ruslet rundt i jotunheimen, for ganske nøyaktig 3uker siden nå. Syklet opp til området ved spiterstulen og slo opp telt og brukte det som base og hadde flere dagsturer derfra. Gikk blant annet til galdhøpiggen, fra begge sidene både fra spiterstulen og området juvasshytta. Begge veiene gikk greit ann å gå til fots, selv om det til tider var relativt store snømengder, men til gjengjeld slipper en å bære skiene de partiene det er helt uframkommelig pr ski. Hadde også en tur fra området spiterstulen til glittertind, gikk også denne bare til fots og tråkket mye i tidsvis rotten snø etter ca 1600høydemeter, samt at det akkurat da ikke var så lett å finne en plass å komme over elva som en må krysse pga all smeltingen. En annen jeg kan anbefale er til store memurutind, nydeli området en må igjennom, men da jeg var der var det mye snø, men kan godt hende det har smeltet såpass at også denne er fin til fots nå. Håper dette var til litt hjelp ihvertfall, og gled deg til turen! Selv ringte jeg nsb og fikk utsatt togbilletten min hjemover da jeg ikke klarte å se meg ferdi der oppe etter bare noen dager.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.