Gå til innhold

mrcock

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Vil bare opplyse om at jeg tok turen opp til Storronden mandag 1. juni. Det var uproblematisk og gikk med fjellsko. En del snøpartier mot slutten, men ofte kunne jeg gå rundt disse eller tråkke forsiktig over. Det var ikke mange gangene jeg gikk gjennom snøen. Brukte ca 2:10 opp til toppen fra Rondvassbu. Jeg var på toppen ca 11:30 og snøen var hard og fin. Mulig det blir litt våtere utover dagen og forholdene kan være litt vanskeligere.
  2. Mandag 1. juni syklet jeg og en kompis fra Rondablikk til Rondvassbu i strålende sol. Deretter gikk jeg tur-retur Storronden og det var en kjempefin tur. En del snøpartier oppover, men det var mange muligheter til å gå rundt dem eller tråkke forsiktig over. Jeg var på toppen ca 11:30 og snøen var ganske hard da. Gikk stort sett ikke gjennom når jeg gikk på snøen men mulig det blir en del bløtere utover dagen. Toppen var helt snøbelagt men det var ikke noe problem å gå på den på dette tidspunktet. Jeg var veldig i tvil da jeg beskuet toppen fra Rondablikk ettersom den så helt hvit ut. Men gikk altså stort sett på stein hele veien opp.
  3. Mener du at man skal ta hensyn til dette ved å ikke reise inn i området eller som opplysning om at det ikke er overnattingsmuligheter der? Jeg har nemlig hytte ved Rondablikk og er ikke avhengig av overnatting. Starter med å sykle inn til Rondvassbu før toppturen.
  4. Noen som vet hvordan snøforholdene er i Rondane nå om dagen? Skal opp dit nå i pinsehelgen og er veldig lysten på en topptur fra Rondvassbu. Tenker først og fremst på Storronden. Men vet ikke om dette er alt for tidlig å komme seg opp uten skikkelig utstyr og hvor mye snø det er der oppe. Noen som kan opplyse meg? Setter veldig pris på all info jeg kan få.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.