Gå til innhold

Erlendo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Erlendo

  Hodelykt

  Takk for alle svar! Trur nok jeg går for magicshine-lykten Skal bli godt å få seg en ordentlig lykt. Den jeg hadde i fjor var tilnærmet ubrukelig.
 2. Erlendo

  Hodelykt

  Hei. Tenkte å gå til innkjøp av en god hodelykt for sesongen. Var på skitur i mørket i stad, var mindre komfortabelt i de bratteste bakkene med 10cm sikt, spes med bikkja spurtende foran. Tenkte prisklasse 1500kr (+ -), men ikke over 2000. Tar i mot tips med glede. -Erlend
 3. Erlendo

  Nytt telt

  Ja, tenkte bruke 5000 på telt siden det var prisen jeg betalte for det forrige, og det er summen jeg får tilbake i form av erstatning. Men hvis jeg finner et tilsvarende alternativ til en bedre pris, så er ikke det dumt. Når det kommer til bruk er det alle 4 sesonger. Vil aldri bli flere enn 3 i teltet, uavhengig av størrelsen, men som regel 2 personer. Blir som regel hardangervidda jeg ender opp på, og som de fleste vet kan det blåse ganske kraftig der oppe. Synd ikke sportnett har shapemodellen inne, og med 25% avslag. Men som sagt, åpen for forslag.
 4. Erlendo

  Nytt telt

  Tenkte å forhøre meg litt før jeg går til innkjøp av nytt telt. Har/hadde et Fjellrävën Shape RS3, men det kom tilbake med brent fortelt etter at jeg lånte det bort til min bror, da han skulle på klassetur på vidda. Skal sies at det ikke var han som ødela, og jeg får erstatning fra skolen. Jeg var veldig fornøyd med teltet, var enkelt å slå opp alene, selv i dårlig vær. Generelt sett var jeg fornøyd. Men nå ser jeg at samme teltet, bare ikke shapemodellen, er satt ned til 2990 kr. Noen som har erfaring med dette? Siden jeg får tilbake 5000, så kan det jo være kjekt å putte et par tusen i lomma.
 5. Jeg og noen kompiser kunne tenkt oss å forsøke noe annet enn norsk natur neste sommer. Har langt i fra opplevd alt Norge har å tilby, men tanken om å rusle i et annet land er fristende. Vi er fjellvante, men ingen breerfaring eller lignende, Alpene som vi gjerne kunne tenkt oss sklir vel fort bort da gitt. Uansett åpen for det meste, men hytter er ikke nødvendig. Må være mulig å slå opp telt og ha med hund, fiskevann er heller ikke å forakte. Denne turen som alle andre turer går jeg for å slippe unna alt mas og tjas, altså gjerne et sted for man slipper å treffe alt for mange mennesker. Jeg trenger ingen ruter, kanskje mer et/flere forslag til utgangspunkt. Vi snakket kun løst om dette når vi var på vidda over en kaffetår, så her er det mest for å høste inspirasjon. Tenker 15-30 dager. Er en person som liker å ta livet med ro, drar ut for å finne roa. Derfor liker jeg å gå i behagelig tempo og ikke sette urealistiske mål for turen.
 6. Tenkte å dra på fisketur i morgen.. Drar fra solheimstulen. Bør jeg forvente mye snø? :=)
 7. Noen som vet status snø der nå? Er det veeeel optimistisk å belage seg på fisketur allerede i slutten av mai?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.