Gå til innhold
  • Bli medlem

B.Bill

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takker for godt tips, TeisL! Vi pakket lavvo og datter og tok turen til Asdøltjern. Perfekt sted for øvelse i teltliv for småbarnsforeldre; under en time fra Oslo og flott teltplass, 5 meter fra bilen. Anbefales!
  2. Folke Hermansen (RIP) fikk kjøpe Vestre Vollane på betingelse av at han åpnet for salg av fiskekort (slik jeg oppfattet det...) http://www.varden.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051206/NYHET/112060153 I allefall ligger vannene fra Vollevatn og opp Kvennadalen nå fargelagt blått i fiskeguiden for Vinje (side 40-41). http://media.tellus.no/files/?d=73&i=1481 Gikk opp Kvenna til Sandvatn i fjor og fisket med god samvittighet på kort kjøpt på Mogen 210,- for 10 dager.
  3. Vi har planer om å prøve ut telttur med en ettåring i nær fremtid, men klarer ikke å finne noen sikre steder å dra til. Siden dette er første gang den lille sover ute foretrekker vi muligheten til en kvikk retrett... Vi ser altså etter en fin teltplass (lavvo) innenfor 1-2 t kjøring fra Oslo der lavvoen kan stå i skyggen av bilen. Noen tips?
  4. Har gått inn på Hardangervidda fra Mogen flere ganger. Å krysse Kvenna ved Mogen kan kun gjøres i båt. Du kan sikkert få en avtale med noen av de som bør der, men ikke baser deg på å vade Kvenna, da får du en lang omvei, eller du ender opp på nordsiden av Kvenna som heller ikke er et dårlig alternativ.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.