Gå til innhold

Idak

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Idak

  Erfaring med "Nemo" sine telt??

  Takk for svar! Teltene til Nemo virker jo veldig bra, men alltid greit å høre på andres erfaringer. Prisen er jo stiv, er vel oppimot Hillebergpriser, men syns Nemo hadde fin vekt på teltene sine.
 2. Er det noen som har erfaring med teltene til "Nemo"?? Funker de bra til ekstreme vinterturer i høyfjellet ??
 3. Idak

  Alaska!!!

  Takk for gode tips! Planen er å bruke 3-5 uker på ei elv, så det er viktig at det er litt lengde på elva, fra 800km og oppover, og det er viktig at man kan få fisket en del av maten underveis.
 4. Idak

  Klatring i Steinkjer

  Jeg vil også veldig gjerne begynne å klatre, men har ingen å klatre med! Trenger noen som har tau og litt peiling, for er nybegynner Ta kontakt på pm! Hadde jo vært skøy å fått til en gjeng som kunne dra å klatre sammen, selv om det ikke er klatremuligheter i selve steinkjer (som jeg finner ut av i allefall!)
 5. Har planer om å padle ei elv i Alaska eller Canada til sommeren. Dermed har jeg jo en haug med ubesvarte spørsmål! Er det noen som har gjort turer her og vet om fine elver å padle og fiske i? Er ikke veldig erfaren med selve padlinga, så ønsker ei forholdsvis rolig elv med lite bæring. All info taes imot med takk! Regner med de som vet noe om emnet også vet hva man bør vite for å få planlagt en slik tur
 6. Noen som har erfaring med hvilke pulk man skal velge til 2 hunder? er det best å ha en pulk til hver hund eller 2 hunder på en pulk? er pulk med brems å anbefale på lange turer med mye opp og nedoverbakker eller har de for tung egenvekt? Har mye erfaring med hund og en god del erfaring med pulk men ikke så mye erfaring med hund og pulk sammen. Alle erfaringer og tips taes i mot med takk:)
 7. Hei skal gå norge på langs neste år og må dermed kjøpe kart. er det noen som har tatt denne turen og har tips til å få tak i kart billigere,har erfaring med å kjøpe kart brukt osv osv. hadde vært fint med innspill!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.