Gå til innhold

SS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jada, skal bestille eget rom Hva tror dere om ruten: Gjendesheim-Memurubu, langs Gjende Memurubu-Gjendebu, om Bukkerkæget Båten tilbake til Memurubu Memurubu-Gjendesheim, over Besseggen
 2. Ler og ler. Joda skjønner poenget. Men tror det altså går greit dette her. Vi er en familie på 6 så minsten har nok aldri el skjelden opplevd det stille fra kl 18.30. Hun har videre aldri vert noe problem å legge, og sover hele natten.
 3. Denne turen var det vi tok når jeg var 10 år. Gjendesheim - Memurubu - Gjendebu - båten tilbake til Memurubu - Glitterheim - Splitterstuen (opp Gallhøgpiggen)-Gjendebu - båten tilbake til Gjendesheim Kanskje litt ambisiøst med småen?
 4. SS

  Valg av fjellsko!

  Jeg vil anbefalle Keyland contact! Fantastisk gode sko. Lette på foten, god støtte, ingen gnagsår (men smartwool ullsokk i) og en kan gå rett opp ganske bratte/steiner
 5. Tror egentlig det går bra jeg. Finnes jo så mye bra nå fortiden med vann/vindtett soveposer, regntrekk ol til å ha i bæremeisen. Videre tar vi jo også med goretex pose til å overnatte i om det skulle gå helt ille. Var ikke tenkt å gå de lengste turene heller. Selvfølgelig kommer barnet først! Eller kanskje jeg tar helt feil? Hva mener dere andre?
 6. Hei. Min kjære jeg og vår yngste datter har lyst å dra til Jotunheimen i sommer (juli) ca 5-7 dager. I juli er babyen 9 mnd og sitter nok fint i bæremeis. Jeg lurte på om noen har forslag til turrute fra hytte til hytte? Det bør nok ikke være altfor langt mellom hyttene med tanke på hun lille, men kan gjerne variere noe fra dag til dag. Har ikke vert i jotunheimen siden jeg var 10 år gammel, husker ikke ruten men noen steder vi var: Gjendebu, Besseggen, glittertin og galhøgpiggen. Kan godt tenke meg innom disse. Bestiller en plass på hyttene, eller bare håper man at det er plass? Er det forresten DNT hytter? Evt er hardangervidda et alternativ, men ikke bare helt flate ruter. Start utgangspunkt Bergen Noen som har gode råd?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.