Gå til innhold

seb_seven

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. seb_seven

  sko til alle årstider; Crispi besseggen?

  Virker ikke dum denne!
 2. seb_seven

  sko til alle årstider; Crispi besseggen?

  Takk for tilbakemeldinger. Disse virker lovende.
 3. Hei! Jeg skal kjøpe nye sko til fruen. Jeg ønsker sko som kan brukes til lette fjellturer alle årstider, og lek i snø på vinteren (på vestlandet, så temp blir ikke under -10 ) Jeg har sett på Crispi Besseggen (1699,-) Disse virker suverene som fjellsko, men hvordan holder de i snø og kulde? Finnes det bedre alternativer? Takker for innspill!!
 4. seb_seven

  Garmont ambra GTX

  Hei! Noen som har erfaring om denne modellen? Eventuelt Garmont? xxl kjører Garmont ambra GTX til 800,- Er på jakt etter sko som skal brukes til lette fjellturer + litt turer i snø (med barn, ikke i ekstrem kulde) Andre tips-?
 5. seb_seven

  Bukse til helårsbruk

  Har du erfaringer med bruk av arcteryx buksen? Ang sportsnett så bor jeg på vestlandet, så jeg har ikke mulighet til å prøve buksene der.
 6. seb_seven

  Bukse til helårsbruk

  Takk for mange tilbakemeldinger. Både Montane og M.E buksen virker veldig fristende. M.E ligger nær smertegrensen prismessig. Er det noen kjeder som fører disse buksene slik at de kan prøves i butikk? Virker som det er utrolig mange merker/modeller med nokså like egenskaper, så til slutt blir det vel opp til hver enkelt hvem en liker best. Jeg har nettopp fått en bergans microlight bukse, så denne vil dekke noen av behovene mine. Har ikke fått prøvd den enda, så jeg er usikker på egenskapene til denne. Forslag til hva jeg kan supplere med?
 7. seb_seven

  Bukse til helårsbruk

  Hei! Har lest gjennom forumet, og funnet noen diskusjoner på dette emnet. Bruken matcher ikke helt min, så jeg starter en ny. Jeg ønsker en bukse til bruk hele året. Bruken blir fisketurer i lavlandet (under 500 m.o.h), turer med familien til stranden, små-topper etc, noen fjellturer (ikke høyfjellet) og noen dager på langrennski (antallet kan telles på fingrene...) Buksen bør kunne holde lett regn ute, tåle dugg i gresset, stenge vind ute og ikke bli klam ved litt aktivitet. Har vært rundt på diverse butikker og fått anbefalt norrøna svalbard flex1, norrøna falketind flex1, og patagonia guide. Har også prøvd bergans breheim II, men denne passet ikke helt (litt løs i livet), helsport fenris fusion energy og lundhags traverse. Er det noen som har erfaring med disse buksene? Norrøna buksene var de som var best å ha på, men jeg er litt usikker på hvor vind- og vanntette de er? Bør jeg evt gå for paclite utgaven av de?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.