Gå til innhold

HeidiHo

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Vi er to jenter som skal ut på langtur i Rondane sist i juli med full opp pakning, dvs telt og all mat. Har gått mye i fjellet, men da for det meste Skarvheimen, og nå skal vi prøve noe nytt! Rondane ble da valget! Er det noen som har erfaringer med å gå over fra Bergdalen og ca halve Langglupdalen og over Rondslottet og Vinjeronden? Er det for bratt og ulendt, eller er det ok? er det noe forskjell på hvem vei man går? Takker for alle tilbakemeldinger og tips!!
 2. HeidiHo

  Valg av fjellsko!

  Har vært og prøvd Crispi Besseggen nå, fantastisk god å ha på foten, men ifht hva jeg har vært vant til før, så er den nesten litt klumpete. Det er ikke akkurat noe klatresko jeg skal ha, men hvordan blir dette i veldig ulendt terreng? På våte steiner, og i små vassdrag der en kan gå over med skoa på, vil man kunne balnsere seg trygt over? Er litt redd for at bakkekontakten ikke blir like god. Kan hende det bare er uvant men?
 3. HeidiHo

  Valg av fjellsko!

  Noen som har noen anbefalinger om fjellsko? Vi er to jenter som skal bære 15-20kg i ca tre uker i fjellet, samt en del på skogsveier. Har gått mye i fjellet før, men de gamle skoa må pensjoneres.. Ønsker ikke stoffsko/goretex, men helst skinn/lær for det har vi best erfaring med. Det er jo et hav av sko å velge i, og når man først skal kjøpe sko er det greit å gjøre det skikkelig! Alle tips mottas med stor takk!!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.