Gå til innhold
  • Bli medlem

fjellrypaaa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av fjellrypaaa

  1. Erling 12 : Ser ut som du er mer opptatt av å sitte å diskutere forran pc'en hjemme, enn å leve opp til dine utsagn... Og om jeg gjetter riktig, er målet ditt på denne tråden å kvervulere å fyre opp flest mulig kvinner... For jeg tror ikke akkurat det du sier her inne oppmuntrer så mange til å ville gå til fjells, for å si det sånn! men det var vell heller ikke meningen... Jeg håper jeg slipper å møte sånne som deg oppi fjellet hvertfall... da møter jeg heller ulv og bjørn..
  2. ja jeg gjorde det, men var ikke lett å finne no konkret info.. men takk likevel!
  3. Jeg har bestilt meg tur til kilimanjaro i jan 2010. Tenkte å høre her om det er noen som har erfaring og har tid til å dele litt med meg! Kanskje det er noen andre her inne som skal avgårde rundt det tidspunktet også?!
  4. Jeg tok akkurat jegerprøva, vet ikke resultat enda! men håper på det beste! Jeg syns ikke den var så vanskelig,men det var spm i alle kategorier! Har du lest boka ligger du bra an! Det ligger også div tester som jeg anbefaler ute på www.jegerpakka.no . Visst du har tid lønner det seg å ta de, hjelper kjempe mye! der får du også vite hva du har svart feil på, og kan deretter rette deg selv..kjempe nyttig!! Lykke til!
  5. Hei Planlegger tur til børgefjell 1 uke i slutten av Mai, lurer derfor på om det er noen her inne som er godt kjennt med værforhold der oppe i det tidsrommet,med tanke på fiskevanna, om det er isbelagt enda, mye snø der o.l...? Noen som har vært der på den tida? Bor selv i Møre og romsdal, her har våren kommet veldig tidlig! så tenkte kanskje den også var tidlig ute litt lenger oppi nord? Blir glad for svar! mvh camilla
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.