Gå til innhold

fjellrypaaa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Erling 12 : Ser ut som du er mer opptatt av å sitte å diskutere forran pc'en hjemme, enn å leve opp til dine utsagn... Og om jeg gjetter riktig, er målet ditt på denne tråden å kvervulere å fyre opp flest mulig kvinner... For jeg tror ikke akkurat det du sier her inne oppmuntrer så mange til å ville gå til fjells, for å si det sånn! men det var vell heller ikke meningen... Jeg håper jeg slipper å møte sånne som deg oppi fjellet hvertfall... da møter jeg heller ulv og bjørn..
 2. fjellrypaaa

  KILIMANJARO noen som vil dele erfaringer?

  ja jeg gjorde det, men var ikke lett å finne no konkret info.. men takk likevel!
 3. Jeg har bestilt meg tur til kilimanjaro i jan 2010. Tenkte å høre her om det er noen som har erfaring og har tid til å dele litt med meg! Kanskje det er noen andre her inne som skal avgårde rundt det tidspunktet også?!
 4. fjellrypaaa

  Jegerprøven. Råd/tips

  Jeg tok akkurat jegerprøva, vet ikke resultat enda! men håper på det beste! Jeg syns ikke den var så vanskelig,men det var spm i alle kategorier! Har du lest boka ligger du bra an! Det ligger også div tester som jeg anbefaler ute på www.jegerpakka.no . Visst du har tid lønner det seg å ta de, hjelper kjempe mye! der får du også vite hva du har svart feil på, og kan deretter rette deg selv..kjempe nyttig!! Lykke til!
 5. Hei Planlegger tur til børgefjell 1 uke i slutten av Mai, lurer derfor på om det er noen her inne som er godt kjennt med værforhold der oppe i det tidsrommet,med tanke på fiskevanna, om det er isbelagt enda, mye snø der o.l...? Noen som har vært der på den tida? Bor selv i Møre og romsdal, her har våren kommet veldig tidlig! så tenkte kanskje den også var tidlig ute litt lenger oppi nord? Blir glad for svar! mvh camilla
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.