Gå til innhold

miafk

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. miafk

  Sovepose, 3-sesong

  Jeg er en frossen liten dame, og er faktisk fornøyd med min Helsport Breheimen. Den er med i testen det ble lenket til i innlegget over, og som de nevner er pakkvolumet bra. For litt høstnettene er en innerpose og et godt, isolerende liggeunderlag nødvendig.
 2. Vi kommer til å telte, men med hytte og tørking som plan b dersom det blir øsende regn. Fiskestanga skal med, og vi satser på tusletempo og kos framfor lange dagsmarsjer og heftig stigning. Dersom valget faller på Rondane blir det en light-variant av trekanten med en tur opp på Rondslottet. Buss til Spranget som start og stopp. Ser det uggent ut i Rondane blir det Femundsmarka, sansynligvis med Elgå som start og stopp da vi kommer sørfra. Rute for dette alternativet er foreløpig helt åpent, men kanoleie hadde kanskje vært noe? En greit tilgjengelig topp står også på ønskelisten. Forøvrig er tidsplanen som følger: Vi gifter oss 13. juni, flytter Trondheim-Oslo 15. og stryker til fjells 16. På plass på jobb mandag 22.
 3. Høres bra ut, da er Femunden sikkerstikket om det ser hårete ut i Rondane. Takker!
 4. Noen som tør spå om det er snø eller barmark i Rondane og/eller Femundsmarka i midten av juni? Har planer om en lett femdagers tur med kjæresten, og vil helst unngå snøen. Planen er å ta med fiskestanga, gå korte dagsmarsjer og kanskje legge inn en topptur eller to. Startpunkt må være tilgjengelig med kollektivtrafikk. Gode forslag mottas med takk!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.