Gå til innhold
  • Bli medlem

mikaelpgm

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om mikaelpgm

  1. Hei, vurderer kajakktur nedover Kysten av Sverige, innaskjærs til Gøteborg. Noen som har erfaring med denne turen i forhold til hvor lang tid man bør beregne?
  2. eneste målet vi har er å gå litt opp mot noen topper. Vi går inn fra sør tipper jeg. Eneste som er litt synd er at vi har så dårlig tid.
  3. Hei. Vi er to som skal gå i rondane fra fredag kveld til søndag formiddag. Noen tips?
  4. tusen takk for mange gode tips! Jeg tror vi kommer til å holde oss til land, men er det fortsatt ok å bruke wobbler da? også evt. kombinere med litt mark?
  5. Hei. tenker å gå inn fra sognsvann og videre til østsiden av bjørnsjøen. Tenker å fiske med wobbler litt utover kvelden. Noen som vet hvordan fisket er på denne tiden av året? Har aldri fisket i Nordmarka før, men håper det finnes litt ørret?
  6. Hei. Vurderer å gå fra bislingen - sognsvann etter å ha tatt samme turen på ski i vinter. Noen som veit hvordan det er? Planlegger 3 -4 dager, evt om noen har andre forslag på gåturer som ender opp i nærområdet til oslo. skal selvfølgelig prøve fisket nå, ser ut på bildene som det er fullt mulig å få seg middag.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.