Gå til innhold

apekatt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om apekatt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har planer om å gå pilegrimsleden fra lillehammer til trondheim. Er det noen som har gått denne her? Isåfall.. hvor lange etapper gikk du\dere hver dag? noen andre tips eller råd for veien?
 2. jasså! har vi med en komiker å gjøre her?
 3. Har akkurat kjøpt meg ett helsport tremannstelt. Skal ut å gå en lang marsj i begynnelsen av juni. På bruksannvisningen står det at teltet må tørkes etter bruk, men nå man er ute å går i mange dager, så rekker man ikke å tørke det? Og f.eks hvis det regner, og man må pakke det ned så er det jo bløtt.. noen råd anngående dette? er det samme åssen man bretter sammen teltet? eller kan man bare knøvle det ned i teltposen?
 4. Jeg har planer om gå fra lillehammer til trondheim i slutten av mai. Har aldri vært ute å gått på ordentlige turer i skog og mark før, bortsett fra klasseturer og lignenede. Jeg har stor respekt for naturen. Men trenger jeg og bekymre meg for å møte bjørn elg eller moskus på denne turen, isåfall hva skal jeg gjøre hvis jeg gjør det. Jeg har ikke med meg våpen på denne turen...
 5. takk for utfyllende svar. Jeg har tenkt å ha sirka 15-20 kg i sekken. Og ikke bruke no særlig mere enn 3000 kr. Hvilken sekk blir annbefalt da?
 6. Når du er i butikken og kjøper sekk...er det noe spesielt man skal kjenne etter når man prøver sekken, som kan gi noen forvarsler om dette er en sekk som passer eller ikke..snakker da om sekker for lengre turer.
 7. tenkte å bruke under tretusen ihvertfall
 8. Jeg har planer om å gå fra Lillehammer til Trondheim. Må kjøpe det meste av utstyr, kjøpte tursko idag. Lurer mest på hvilken sekk jeg bør velge? Jeg er 191 og veier 88 kg. Noen bra tips til hvilken sekk som passer bra for denne turen? tror oppakningen blir på 15 kg pluss.. har vært å sett på berghans trollhetta idag, men den har ikke blitt så godt likt i tester på nettet..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.