Gå til innhold
  • Bli medlem

Høistad

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Høistad

    femunden

    Gikk nettopp denne turen for en uke siden. Vi gikk ikke fra Langen, men fra Feragsdammen. Utgjør veldig liten forskjell. Tok oss 3 dager å komme ned til Revilingen. Da gikk vi snitt nesten 2 mil hver dag, noe som tok oss ca 6 timer. Vi overnattet i telt og når vi veide sekkene våre før avgang veide de ca 22 kg, vi var to stykk på tur. Ruta vår: Feragsdammen - Nedre Muggsjøen Nedre Muggsjøen - Røvollen (overnattet en liten km ovenfor) Røvollen - Svukuriset - Revlingen Veldig fin og overkommelig tur. Var litt sliten på kvelden, men fikk tid til litt fisking.
  2. Platou har nettopp fått den inn. Prisen er 2199,-.
  3. Nå er d vel slik at dermisax og dri2/dri3 har samme produsent. Det som skiller dette fra Gore Tex er at jakke produsenten kan kalle membranen med sitt eget navn. D får ikke brukere av gore tex lov til, siden de har opparbeidetet seg et stort merkenavn, bare se på de store lappene me gore tex logoen som henger på jakkene i butikken.
  4. Høistad

    Paclite

    I utgangspkt puster paclite litt mer. Men ettersom proshell har nylon som innerstoff trekker denne til seg litt av fuktigheten , i motsetning til paclite som kun har en spraycoting på innersiden der all fuktigheten som ikke pustes ut legger seg. Derfor vil noen si at proshell puster bedre enn paclite, selv om det egentlig er motsatt. Men vil vel si at de puster nokså likt.
  5. Gikk denne turen for 14 dager siden, gikk da fra månafossen. Brukte 3 dager ( to korte og en lang dag). 2 dager synes je virket litt i minste laget, særlig da du skal gå litt lenger enn det jeg gjorde. Jeg gikk ikke hunnedalen - blåfjellenden. Terrenget gjør og sitt til at det virker kortere på kartet enn i virkeligheten. Flere elver må vades. Ettersom elvene litt større nå enn til vanlig, var i hvertfall det for 14 dager siden. Du må passere to steinurer, en i Røssdalen og en innenfor mån. I tillegg er terrenget/stien noe kronklete noen plasser. Snø er ikke et problem. Selv om jeg hadde mye regn er dette en veldig fin tur, med mye variert terreng og fin natur. Men vil annbefale og ta turen over 3 dager, du for da og muligheten til og nyte teltlivet mer. God Tur
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.