Gå til innhold

tlm

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. tlm

  bestige alle topper

  Hello. Jeg leste et innslag i et blad eller en avis, husker ikke helt. Det var om noen mennesker som hadde et mål om å bestig høyeste topp i alle kommuner i hele norge. Det var en inntresang artikkel. For meg er ikke dette noe jeg er i stand til å gjøre. Er dårlig trent, har krevende jobb og små unger. Jeg bor i fredrikstad og derfor vil jeg prøve meg på høyeste punkt i kommunene i østfold. Dette er oppnårlig for meg. Det er sikkert fine dagsturer; jeg får meg litt mosjon og har et mål å gå mot. Mitt problem er det å finne de høyeste toppene, hva de heter og helst et kart. Er det noen som har noen fine linker om dette. Eller har gått her. Takker for alle svar.
 2. tlm

  Femundsmarka

  hello torres. Jeg har aldri hvert der men har veldig lyst, spesielt etter jeg leste lars monsen femundens vilmark. Denne boka er absolutt å annbefale. De har beskrevet meget godt rutevalg man bør ta med tanke på turisme. Står også mye om fiske, plus lars og trond har god humor som de får trykka bra ned på papiret så det er lett og morsomt å lese den. Misunner dere denna turen. Ha en god tur.
 3. tlm

  Jotumheimen august/september

  Hallo jeg har også tenkt til å gå i jotunheimen denne tiden men lurer på hvor stor turisme det er. Ango sa de var mye folk. Vil det si gå i kø opp mot toppene, se og høre masse folk rundt teltet. Jeg vil oppleve natur få meg en fin gå tur. Det for holde med kø i butikken. Er det noen tid på året det er gennerelt lite folk, men sammtidig slippe ski eller truger.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.