Gå til innhold
  • Bli medlem

tsk

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om tsk

  1. Hei SRX. Sport1 har selv valgt ut de butikkene som skulle være med i Fiskelykke uten at Statskog har påvirket dette i særlig grad utover at det skulle være butikker spredt utover de ulike fylkene. Lokale jeger- og fiskerforeninger i hele Troms har hatt muligheten til å melde seg på prosjektet og få stenger. De har således hatt samme mulighet som de øvrige. Når det gjelder Finnmark arrangerer FeFo som sagt sitt eget fiskeprosjekt. Nyhet om dette lagt ut på GodTur. Fiskelykke skal også gå i 2010 med utdeling av 10000 nye fiskestenger, så da kan det sikkert være mulig å se om det er mulig med et samarbeid hvor også FeFo er med. For det viktigste er jo å spre fiskeglede blant barn og unge.
  2. Hei. Alle bidrag, uavhengig av geografi er velkomne til å delta. Troms har hele tiden vært en del av prosjektet Fiskelykke, mens Finnmarkseiendommen gjennomfører sitt eget prosjekt kalt Min lykkefisk. Således er det store sjanser for at mange barn og unge skal oppdage gledene ved fiske.
  3. Hei. I en uhøytidelig konkurranse på www.godtur.no har vi startet en konkurranse som i løpet av 2009 skal kåre Norges beste fisketur. Ved å legge inn en beskrivelse av en fisketur sammen med bilder og noe kartfesting kan man være med på trekningen av alt fra et reisegavekort pålydende 10.000 kroner, en Alley-kano og andre premier for tusenvis av kroner. Denne konkurransen gjennomfører vi samband med at Statskog sammen med NJFF og DnT i løpet av 2009 og 2010 deler ut 20000 komplette haspelsett til barn og unge. Ytterligere informasjon om konkurransen finner dere på fremsiden av GodTur under Fiskelykke.
  4. Hei. Vi jobber med dette. Begrensningen ligger hos Kartverket og den oppløsning som kartegrunnlaget deres leveres med. Kartutskriften skal selvsagt bli god, og vi ser om det gir en bedring i utskriftskvaliteten ved å gå bort fra pdf og heller konvertere utskrift til et annet filformat. Kartutskriftene SKAL bli gode, og om de ikke oppfattes slik nå har vi fortsatt en jobb å gjøre. Kommer tilbake med mer info knyttet til kvalitet knyttet til kartutskrifter. Fint du passer på og kommer med innspill Rotehodet
  5. Hmmm. På et eller annet vis har jeg følelsen av at vi kommer til å kommunisere flere ganger . Igjen Rotehodet, gode innspill. Et kommentarfelt er en veldig god ide som vil gjøre siden og artiklene mer levende. Med tanke på videreutvikling av løsningenvil også et brukerforum være noe vi vil vurdere. Det er viktig at en side "lever", og da er slike ting du foreslår viktige bidrag. Igjen, takk for lure tanker. Håper dette ikke var det siste vi hørte fra deg.
  6. Hei. Det stemmer at det er Statskogs medlemskap i Norge Digital som gjør bruken av disse kartene mulig.
  7. Slik konstruktiv kritikk kan jeg ikke få nok av. Tar med innspillene dine videre. Er ikke uenig med noen av dem, så vi får se.
  8. Viser seg at du har helt rett Svein. Systemet er satt opp til å gi utskrift på karttype Turkart. Sånn skal det selvsagt ikke være. Dette vil bli endret, men i verste fall kan det ta noen dager før dette er på plass. Så nok litt for dårlig på forhåndsvisninga mi i sted. Bra dere har slike konstruktive tilbakemeldinger. Fortsett med det
  9. Hei. Det var rart. Testet akkurat nå og fikk ut sjøkart. Takker ellers for alle innspill og skal prøve å svare på dem så langt det lar seg gjøre. Når det gjelder Turboka, så ser jeg her at det kan gjøres endel for å utvikle denne til det bedre. Dette vil etterhvert bli gjort. Vi hadde litt problemer med hastigheten i går grunnet voldsom pågang, men etter å ha satt inn flere ressurser skal dette ha bedret seg. Det rosa kartet noen opplevde skyldest et strømbrudd hos Statens Kartverk. Takk igjen for innspill
  10. Hei. Vil bare tipse dere om at det i dag ble lansert en ny ikke-kommersiell turportal som vil være deg til stor hjelp i planlegging av turer og deling av turopplevelser. Portalen heter GodTur, og du finner den på www.godtur.no Kort fortalt kan GodTur by på følgende: Kjempefine gratis dynamiske kart for hele landet med skyggevirkning som gir et tredimensjonalt inntrykk. Her finner du alt fra det vante turkartet, til flybilder og sjøkart. Gir et flott planleggingsverktøy! Oversikt over mange åpne husvære, rasteplasser, utleiehytter, gapahuker m.m. Et glimrende verktøy for å ta vare på turopplevelsene dine. Du kan velge å dele disse med alle andre brukere av GodTur, noen utvalgte eller kun ha turminnene dine for deg selv. GodTur vil fungere som ditt personlige bibliotek for turopplevelser som du vil ha tilgang til uansett hvor du måtte befinne deg. Mulighet for å laste opp gps-ruter fra turene dine, samt laste ned andres gps-ruter. Inspirasjonskilde med etter hvert mange hundre ulike kartfestede turforslag fra rundt om i landet. Her vil du kunne finne alt fra jaktturer, fisketurer, fotturer, skiturer, padleturer, dykketurer, klatreturer m.m. Ta i bruk løsningen. Bruk den både som ditt planleggingsverktøy for kommende turer, lag ditt personlige tur-bibliotek og del opplevelsene dine med andre. Tips gjerne venner og kjente om denne muligheten. GodTur!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.