Gå til innhold

Small_Bill

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Small_Bill

  Padletur på Gudbrandsdalslågen

  Vi er fortsatt på planleggingsstadiet. Big_Bill har til og med investert i en Alpacka Den heldiggrisen! I juni vil vi ta en tur oppover langs Lågen for å finne ut hva som er lurt. Bilder kommer også etterhvert!
 2. Small_Bill

  Padletur på Gudbrandsdalslågen

  Utifra det jeg har sett på flyfoto/satelittkart via nettet, så burde det ikke være vanskelig å vite når man skal gå i land FØR kraftverkene. Dette skal vi som sagt dobbeltsjekke når vi setter oss i bilen for å gjøre oss mer lokalkjent oppover dalen. Så litt vandring forbi de kraftverkene må man basere seg på ja... Men den utfordringen løser vi ja.
 3. Small_Bill

  Padletur på Gudbrandsdalslågen

  Tusen takk for mange gode tips og innspill PTG!!! Dette med kart er det eneste vi har gjort så langt, har printet ut og studert fra flere forskjellige nettsider. Ja der ser man en del stryk. Det neste vi skal nå, er å reise oppover med bil og studere elven slik at vi vet hvor det er farbart og slikt. Vi kommer til å ha med oss alle innspill om elven i bakhodet. Vi vil jo også se om elven fortsatt har samme løp eller om den har forandret seg fra bildene er tatt også videre. Hvis vi ikke skal velge kano på grunn av små stryk med mer, hva er å anbefale når det gjelder padling da? Kajakk har vi ingen erfaring med, så det ønsker vi ikke å prøve ut der oppe. Hva med å gå for en eller annen form for "gummibåt" (IKKE slik du får på lekebutikken selvsagt) som tåler litt juling? Eller vil det bli alt for tungt å padle på de lange flate partiene?
 4. Small_Bill

  Padletur på Gudbrandsdalslågen

  Vi har tenkt og ta en hel dag hvor vi kjører Gudbrandsdalen oppover og studerer elva slik at vi ikke får oss noen ubehagelige overraskelser ja. Så vi skal være forberedt på å unngå stryk som egner seg til rafting og ikke fiske. Vi er forberedt på å måtte gå noen meter på land innimellom. Ingen andre som har vært borti denne elva? Er det noen som har fiskeerfaringer i Gudbrandsdalslågen da? Noen spesielle områder som er morsomt å fiske i?
 5. Big_Bill og Small_Bill har tenkt til å padle og fiske nedover Gudbrandsdalslågen iløpet av sommeren. I den forbindelse så har vi ja, en hel del vi lurer på. Spørsmål 1: Er det noen som har gjort dette før og som kan komme med noen tips og innspill? Og hvis det er noen heldige som har gjort det: Spørsmål 2: Hvor bør man starte? Når det gjelder avslutning så regner vi med at dette blir Hunderfossen. Alle tanker rundt valg av båt, utstyr med mer tas imot med takk. Small_Bill
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.