Gå til innhold
  • Bli medlem

ErikH74

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ErikH74

  1. Bergans Sivle tror jeg den heter, kosta 299,- på XXL, bomull, har fungert brillefint som tre sesongs bukse. De dagene det er sjitbløtt går jeg heller i skallbukse.
  2. Hva? Har du ikke et anerkjent merke? Det skal vel ikke kunne fungere vel??? Værste jeg har hørt.... Dette kan jo bety at f.eks. Varde som selges på Spar-Kjøp og Stormberg som koster 1/5 av Norrøna også fungerer. Nei nå altså!
  3. Shit, hadde jeg sett den før jeg kjøpte BCA spaden på GMAX (som forøvig er ypperlig og veldig lett) hadde jeg kjøp den istendefor. Og for 99,-...... Løp og kjøp.
  4. Helsport Ringstind 1-2 Superlight
  5. Gmax har denne på salg nå, 4 hunderlapper eller noko slikt.
  6. Hardanger serien har ihvertfall fungert ypperlig for meg - er du heldig får du den på salg også til en slikk og ingenting!
  7. Det virker mao. som om det er forskjellig sko til forskjellig fot Godt vi ikke alle er like!
  8. Levert tilbake mine Alfa Skarvet - første gang på 20 år at jeg har fått gnagsår. Byttet de inn i Rossignol BC-X2 så får vi se om det er forskjell, noe det sikkert er da det jo er en syntetisk sko. Jeg har også sluttet helt å gå med lærsko som vanlige fjellsko. Kjøpte et par Scarpa Kinesis Pro som jeg ikke fikk gnagsår av men som rett og slett veier for mye. Har brukt Salomon sin halvhøye mid-gtx sko nå siden Juli i fjor og jeg skjønner ikke at jeg ikke byttet til "syntetisk" før nå. Superlette, tørker raskt, meget god motstand mot vanngjennomtrengning, bedre såle - ja alt er egentlig bedre. Og rimeligere. Verden går fremover, heldigvis
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.