Gå til innhold

joac

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om joac

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nettopp vært der og overnattet med to kompiser som har ME Xero 750 og en tilsvarende Helium. De var ihvertfall fornøyd, men samtidig så varerier jo tempen der oppe litt
 2. Takk for svar. Jeg var sikkert litt upresis, men tenker vel som følger at jeg vil ha en ny sovepose som kan duge til -15 alene og til -30 sammen med Xeroen.
 3. Heisann. Jeg har for tiden to soveposer, en Haglofs Goga 3500 og en ME Xero 250. Haglofsen er ypperlig til vinterbruk og tåler fint -30, men jeg funderer på å kjøpe en lettere vinterpose som jeg evt. kan bruke sammen med Xero 250 dersom det skulle bli grisekaldt. På den måten kunne jeg hatt et litt mer fleksibel oppsett med Xero 250 til sommerbruk, Ny sovepose til sen høst, vår og sen vinter og begge soveposene for kald vinter. Så det jeg er på utkikk etter er: Sovepose som 1) har komforttemperatur ned mot ca -10 (Da tenker jeg at jeg lett kan klare -15 med superundertøy) 2) er rimelig romslig (slik at Xeroen får plass inni) 3) Bør veie rundt kiloen eller lettere Noen som har noen gode forslag eller har erfaringer med tilsvarende oppsett?
 4. Arne takk for svar da sees vi kankskje. Vi tar fjellski og telt isåfall
 5. Er det også mulig å gå fra kongsvold eller er det for lite snø? Skal på tur i pinsa
 6. joac

  Snarefangst av rype.

  Takk for en super post med gode tips!
 7. Kan bare støtte opp under Anders sin anbefaling av Crux. Etter å ha lest dette kjøpte jeg meg en Crux AK70 og har nå ruslet alene rundt på telttur i første halvdel av påsken i Tafjordfjella. Fantastisk sekk! Virker utrolig solid og forseggjort samtidig som den er lett. Takk for godt tips!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.