Gå til innhold

tomos

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg har hatt Osprey Variant 52 i ett år nå, og brukt den til alt fra toppturer, skiturer, jakt og hytte til hytte turer. Jeg kan ikke få fullrost sekken. Den er stø og sitter godt på ryggen, og er så smal at den ikke kommer i veien for armer og staver. Kompresjons mulighenene er bra, og det er tilstrekklig med hull og løkker til å feste duppedingser på utsiden av sekken dersom jeg måtte ønske det. Personlig liker jeg imidlertid å ha minst mulig på utsiden av sekken. Sekken virker solid, jeg bruker den stort sett hver helg og har bært opptil 20kg. i den uten problem, og foreløpig viser den ingen tegn til slitasje. Dersom jeg skal neve noe jeg savner måtte det være en mulighet til å åpne sekken på langsiden. I og med at sekken er så smal blir den ganske dyp, og det kan være litt kronglete å ta fram ting som ligger nederst i sekken, uten å måtte ta ut det som ligger over. Og på våte dager kunne det selvfølgelig vært ønsklig at soffet var mer vannavsøtende, men det er egentlig ikke noe stort problem dersom en bruker noen vanntette pakksekker til klær ol. Alt i alt en sekk jeg kan anbefale.
 2. Kjøpte den i sent i høst, så jeg har bare brukt den i vinter. Den tåler nok en skur, men jeg tror ikke den holder tett i vedvarende regnvær. Da må du ha med en lett regnjakke eller goretex jakke.
 3. Jeg har brukt Dovrefjell softshell bukse og jakke på ski i hele vinter. På det kaldeste har det vært ca. 25 kalde. Det har fungert helt greit, men buksa har kanskje litt dårlig passform. Prisen er det heller ikke noe å si på...
 4. tomos

  Beste ytterplagg vinterstid

  Jeg liker også best å bruke en softshell jakke
 5. tomos

  Hodelykt

  Jeg har kjøpt en Princeton Apex Extreme, og har tenkt å kjøpe oppladbare AA batterier til den. Er det noen som har meninger om hvilken type/ merke batterier det lønner seg å bruke?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.