Gå til innhold

hafrogner

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Solow, du spør om noen har erfaringer med Coleman Compact lantern. Jeg har en slik og er godt fornøyd. Men som navnet tilsier, så er det liten. Og med en liten tank, må du pumpe opp trykk relativt ofte (hvert 20 minutt?). Hva lyseffekt angår, er det ikke noe problem. Lyser fint opp en 10-manns lavvo. I streng kulde tar det litt lengre tid å få fyr, men har aldri vært spesielt vanskelig på mine turer. Transportkasse var noe herk å få tak i helt til jeg fant rett kasse hos rei.com. Denne lampen var noe av det første jeg kjøpte av lampe/primusutstyr. Nå har samlingen vokst til et nivå hvor jeg må kvitte meg med en brenner. Så dersom noen har lyst på en Centennial Single Burner Fuel Stove brukt en 10talls ganger, gi beskjed. Blir sikkert enig om pris.
 2. hafrogner

  Skader

  Jeg var en tur i Femunden i sommer. Klarte etter en fuktig kveld å få en skade på magesekken som medførte blodig oppkast og en kropp som var totalt utmattet. Måtte gå 2 timer til mobildekning, så 1 time til for å bli plukket opp av helikopter. Sinnsykt tung tur når kroppen ikke ville lystre. Enda godt kompisene kunne ta 15 kg av sekken på timene til mobildekning og helikopter-pickup. Da vi ventet på helikopteret, kom det forøvrig en oppsynsmann. Han fortalte en gang om en kar han hadde funnet spikkende på ei bjørk. Nasjonalpark, forbud mot trefelling osv så hadde oppsynsmannen spurt om hva han drev på med. Ja, den stakkars karen hadde holdt på i timesvis med å spikke ned bjørka så han kunne spjelke opp en knukket ankel! Oppsynsmannen hadde skaffet helikopter og alt endte bra, men alene på tur er ikke bare-bare.
 3. hafrogner

  hvilket telt har dere?

  Har et Helsport Gimle 4+ som jeg brukte for første gang i sommer på en ukestur til Femunden nasjonalpark. 3 voksne med full oppakning. Ble utsatt for regn, mye vind, sol m.m. Er superfornøyd!!! Stor takhøyde, vanntett, opplevde aldri kondens (bardunerte bra slik at ytterduken alltid var laaaaaangt unna å komme i kontant med innerduk). Eneste aberet er at teltet kommer med noen plugger for lite. Skapte ikke andre problemer enn irritasjon... Synes at telt skal leveres med plugger til alle barduner og fester!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.