Gå til innhold
  • Bli medlem

banana

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om banana

  1. Jeg har to flasker impregnering for bomull (Nikwax cotton proof og Villmark Nature), begge har skilt ut et vokslag som ligger som en kork på toppen. Jeg har prøvd å varme det opp for å få voksen til å løse seg opp, det hjalp fint lite. Er det bare å kaste flaskene?
  2. Vi lurer på hvor det er lett å komme til med bil, og slå opp telt. Et par hundre meters gange går greitt. Sjekket ut Gopledal i dag, men ikke så egnet når man har barn man må fotfølge (pga. vannet). Da jeg var liten teltet vi bl.a. på Trettnes, men jeg vet ikke om et går lenger (har bodd borte fra byen altfor lenge). Noen som har noen forslag?
  3. Men når går dette programmet? Jeg leter og leter hos NRK men finner ingenting.
  4. Nå er det høst og korte dager. Tempen ned mo null om natta. Hvordan kan man få noe mer ut av friluftsinteressen når man er mor og far og barn på 3 og 7 år? Å ligge ut i telt nå blir vel kjedelig selv om været er brukbart, hva fordriver man tiden med i mørket? Forslag til aktiviteter for å øke andelen tid ut i marka og fjellet med ungene, slik at de blir bitt av basillen? (Burde det vært et eget underforum om familieturer?)
  5. Jeg kjenner til alle disse stedene, men tanken var denne helga, og da er det meste dekket av snø enda. Men kanskje ikke Brekko? Hvordan er det med Madland på disse tider, tro?
  6. ... med unger og telt. Vi vil på en én natts lavotur. Pga. to små barn og redusert bæreevne ønsker vi å kjøre til et sted hvor vi kan slå opp lavvoen ved bilen. Det må være et sted som føles som fri natur, og det bør helst være en liten turmulighet e.l. Røssdalen hadde vært flott hvis det var litt kortere å gå. Minste må bæres, og telt++ på én voksenrygg er ikke aktuelt. Har noen noen gode tips?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.