Gå til innhold

Odd M.

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Eg trur konklusjonen blir å knekke dei på flaske, og deretter ha dei i soveposen om natta. Det blir eit kompromiss begge veiar; dei er tint, OG eg unngår egg i soveposen om noko skulle gå gale. For når alt kjem til alt, så er eg nok meir glad i ein sovepose utan egg, enn egg+bacon til frokost...
  2. Sekken vil nok ha omgivelsestemperatur etter ei natt ute; og planen er nok i mange tilfelle å ete dei til frokost; og gjerne dag to og tre.... Så me må ha ein god måte som gjer at dei kan få oppføre seg som dei vil. Neste gong blir det nok prøvd å knekke dei i forkant, og deretter pakke dei i tett behaldar. Andre erfaringar?
  3. Hei! Tåpelig spørsmål; men korleis pakkar ein egg på ein måte som gjer at dei ikkje knuser & fryser? Ingenting er jo som egg/bacon/tomatbønner etter ei natt i snøhule? Er det ingen utvei utanom å måtte knekke det til eggerøre heime og heller tine det ved steiking neste morgon? Ved sist tilfelle så vart det pakka i tett boks etter alle kunstens reglar; isolert og polstra med tørkepapir osv. Dei endte opp stivfrosne, der tre av fire egg var knust... Gode tips anyone?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.