Gå til innhold
  • Bli medlem

paddler

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei, er det noen som har erfaringer med dette? Skal bruke det på padleturer i skjærgården, hvor det ofte er dårlig pluggfeste så jeg vil ha et selvstående. Vurderte Soulo, men ser at det er mindre innvendig enn mitt Helsport Ringstind light. Vurderte også Hilleberg Staika, men det blir kanskje litt overkill.? Så også på Helsport Storsylen xtrem, men det fås desverre ikke i grønn. Gul/røde telt blir vel veldig lyse inni?
  2. Sjekket litt på nett. Ser et firma anbefaler nitril pakninger til brennstoff generelt. Men skal man bestille spesielle pakninger må man vel spesifisere diametre og påkrevd hardhet i gummimaterialet ved bestilling. Takknemlig for god hjelp
  3. Jeg vil anberfale å sjekke ut Fällkniven F1. Den virker meget solid og har passe størrelse synes jeg. Skal du klyve ved kan du trygt slå både på bladet og enden av skaftet. Du kan hente den i Sverige hvis du bor nær grensen(poste restante).
  4. Hei, jeg bruker Omnifuel brenner og tennvæske. Funker helt greit, men fikk høre at tennvæsken tar knekken på pakningnene(foringene). Er det noen som vet om det stemmer? Eller om annet brennstoff er spesielt hardt mot pakningnene. Gjelder vel helst gummi pakninger antar jeg.
  5. Rpøvde min med Primus gassboks. Helt ok
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.