Gå til innhold

ørretfisker

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ørretfisker

  Fire ukers padletur - tips?

  Supert, bra tips om proviant. Ser for meg å spise godt og ta dette som en kosetur. Har skaffet kart over området, og er så å si på tur allerede.
 2. ørretfisker

  Fire ukers padletur - tips?

  Takk for svar. Det blir nok Femundsmarka, ja. Godt å høre at det ikke er så mye folk innover. Tenker å starte ved Grövelsjön, bære over til Hävlingen, og padle videre. Ser utrolig bra ut på google earth, og mye fine bilder derfra i blogger. Ser ut til å være himmelen etter den første bæringa er overstått. Blir ikke helt Sør-Norge, men mer Øst-Sverige:-) Blir spennende å se hvilken ørret som er best - norsk eller svensk.
 3. ørretfisker

  Vil begynne å fluefiske, trenger tips.

  Hei sann! Enig med dem som sier du bør satse på en nybegynnerpakke. Den første stanga kommer du nesten garantert ikke til å være fornøyd med uansett, og da er det dumt å betale mye for den. Greia er at det finnes utallige måter å sette sammen utstyret på, tilpasset det fisket du helst vil drive med. Helt greit å bruke en stang i #5. Jeg vil anbefale deg å bli med på et kastekurs. Der vil du lære mer enn du gjør et år på egenhånd. Sjekk om din jeger og fisk har kurs. Lykke til!
 4. En herlig luksus: Jeg har mulighet til å ta hele fire ukers padletur. Har sett utrolig mange gode tips her i forumet, og ser at de samlede kunnskapene blant brukerne her inne er unik. Jeg planlegger en fire ukers ekspedisjon i villmarka alene, og vil svært gjerne ha tips til områder eller turer! Turen skal foregå i juni. Mine kriterier: Turen skal være i Sør-Norge. Jeg skal bruker kanoen mer eller mindre hele turen. Bæringer bør ikke være særlig over to kilometer (er i normalt god form, og litt fleksibel her). Det må være bra ørretfiske. Jeg vil helst være i skogsterreng, under tregrensa. Dette skal være en kosetur, og jeg har ikke ambisjoner om å legge flest mulig mil bak meg. Padler mye på helgeturer, og er vant til å ta meg fram med kanoen. Bruker Ally-kano. Har sett at Femundsmarka er stor og variert, men ser også at det er innmari mye folk der (takk skal du ha, Monsen:-)). Er det andre, mindre kjente områder som kan tilby noe tilsvarende? Ser fram til svar!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.