Gå til innhold
  • Bli medlem

Villmarkens sønn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Villmarkens sønn

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Leter etter en god nettbutikk til først og fremst snowboard. Noen gode/dårlige erfaringer?
  2. Hva skreiv de om å sy på stormmatter?
  3. Enig i at Sirdal er en god jakke som passer til ditt bruk har den samme jakka (herremodell) og er så langt fornøyd med den
  4. hehe kunne ikke sagt det bedre selv
  5. legg varmeflasker i soveposen før du legger deg og kanskje fyre utover natta?
  6. Jeg kjøpte meg nettopp en Sirdal jakke. Kjøpte den på Finn takket være den høye prisen på 3,500 kr i den lokale sportsbutikken. Fikk den for 2 000 såvidt brukt Kjøpte meg den jakka her fordi jeg synes det virker som om det er en god jakke. Har nesten utelukket fått gode andmeldelser her på FF. Mitt bruk vil si å stå på ski i bakken og til daglig. Kommer ikke til å bruke den i skogen fordi jeg tross alt også skal bruke den til daglig, og da liker jeg ikke at det lukter bål av meg! Har ikke brukt jakka i lenge enda og jeg gleder meg som bare f... til snøen kommer og bakkene åpner!!!!!!
  7. Fordeler på ikkeoppblåsbar: Lav pris. Kan brukes foran bålet uten å måtte være redd for å hull i liggeunderlaget. lav vekt(de oppblåsbare har også ganske lav vekt nå ) Komfort. For meg er dette komfort fordi jeg ofte ruller 2 inni hverandre. Da har jeg ett som jeg bruker til å legge ting på i teltet samtidig som jeg har ett å ligge på foran bålet. på kvelden legger jeg begge to i bredden:D Ulemper: Stort volum Fordeler på oppblåsbar: Lavt volum. Komfort(jeg synes ikke mitt er spesielt komfortabelt, i og med at det tømmer seg for luft og jeg ligger bare på en fuktig lefse). Lav vekt. Ulemper: Punktering. Bør ikke brukes foran bålet, og da har mye av gleden gått bort synes jeg. Hvis man har med seg noe ekstra som er større en ett vanlig sitteunderlag, så forsvinner både det med lav vekt og lavt volum bort, takket være det. Forholdsvis høy pris. Og min konklusjon: jeg bruker ikkeoppblåsbart!
  8. lignende tråd om det her: https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=18244
  9. Veldig ofte er det flere fargekombinasjoner å velge mellom
  10. Vannrenser er faktisk akuelt å bruke i andre deler av verden/andre land. Det er bare vi nordmenn som er blitt bortskjemte på godt vann
  11. Visste ikke at de to glidelåsene lå utenpå hverandre Pulk på vinteren er best!
  12. Vi får vel dreie emnet tilbake til det opprinnelige: Det beste jeg noen gang har tatt med meg på tur må være crocs (ikke de dyre som koster flere hundre kroner, et billig par) Gjett om det er deilig å ta av seg de svette fjellskoa og komme i luftige, lette crocs!
  13. ja da forsvinner litt av vitsen med å dra ut i skogen. poenget er at jeg tror ikke jeg er den eneste som er lei av å høre om disse tingene.
  14. mange gode tips noen flere erfarne skogtravere som har et aldri så lite triks/tips å dele med oss andre?
  15. Burde ha skrevet at den ene tingen ikke skal være noe alkohol eller tobakkholdig. Det blir litt kjedelig i lengden å høre om alle som sier "en cognac!", eller "portvin". Er dere på skogen for å nyte naturen eller alkoholen?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.