Gå til innhold
  • Bli medlem

odlo

Aktiv medlem
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om odlo

  • Bursdag 08. aug. 1986

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Kraftig vintertelt 3-manns med totalvekt 4,1kg på knalltilbud nå! Sterk bunnduk som anbefales om du skal ha hunder i teltet. Teltet finnes også i 4-manns på tilbud, men da er vekta 4,6kg. https://www.fjellsport.no/merker/robens/robens-nordic-lynx-3-dark-green Lav vekt gir jo ofte tynnere duk, så det er alltid en vurdering hva som lønner seg.
  2. Pleier å være endel billigere ute i butikk, enn det som er oppgitt som veil. pris! Ser fortryllende ut:D
  3. En helt annen prisklasse, og det har vært endel reklamasjon på Sonim. Mulig den er fysisk solid, men det hjelper lite hvis programvaren gir trøbbel.
  4. Det har jeg REs. Jeg linket for å gjøre oppmerksom på et godt tilbud. Osprey eller Arcteryx ligger på et annet prisnivå, og det har også noe å si for enkelte. Alpinisten er god!
  5. Det er ingen tvil! Se her:http://www.amfibi.no/display.aspx?menuid=10202&prodid=22106 God tur!
  6. Jatta jatta! For i sør-skvatter-norge er det jo ingen gjedde. Skvatt-skvatt.
  7. Da kan jeg kanskje spørre deg Jeg har en 111 som brenner urent, eller la oss si som et realt HV-bål. Har byttet grafittpakningen (flere ganger) og strammet slik som "oppskriften" sier. Jeg har også renset dysa, og stiften ser helt fin ut. What to do?
  8. Er det denne du mener? http://www.mc2k.no/LavvoRondane/index.html Hvordan er det med bål og aluminiumsstang? Så jo veldig bra ut til kun 1699,-
  9. Er det noen som vet hvor mye watt Brunton Lander klarer å produsere på maks? Er det standard på 2800-3000W på denne også? Jeg har god erfaring med trangia og gassbrenner inne i teltet, men ble noe skeptisk til å fyre med brunton der inne grunnet "takhåyden". Testfyringa gikk til opplysning veldig fint, men da var teltet stramt, og vind var fraværende. Hva anser folk her inne som minimumsavstand fra brenneren til teltduken?
  10. Hei! Jeg bruker ei tynn hobbyplate. Fres eller skjær ut spor i plata, slik at føttene til brenneren sitter noen mm ned i plata. Dette fungerer utmerket! Dette kan du sikkert gjøre med hensyn på flaska også, uten at jeg har sett nødvendigheten til å gjøre det.
  11. odlo

    fjellski

    Sjekk også ut Fischer Country crown/wax! Disse bruker jeg selv, og er knallgode ski som bærer godt. Sammen med Rottefella BC magnum blir du garantert fornøyd. Jeg har wax-utgaven, fordi jeg liker å smøre skian mine sjøl:p
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.