Gå til innhold
 • Bli medlem

kimmelim

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Sport 1 Kongsberg selger kun ski for 3099,- og ski med Bc magnum binding og 45mm kortrfell for 3699,-
 2. Må bare henge meg på de som nevner at vi har forskjellige bein. Hjelper ikke med verdens beste sko om de ikke passer beina dine. Har du kjøpt store nok støvler? Selger skistøvler sjøl og ser at fryktelig mange kunder er livredde for å kjøpe for store sko... 1-1,5cm fungerer normalt veldig bra.
 3. Min erfaring både som selger av Bergans og forbruker er at Bergans er flinke på reklamasjoner. Til og med for flinke i enkelte situasjoner:) Skal ikke avgjøre noe på dine gamasjer, men gå til butikken der du kjøpte de og hør. De sendes inn til Bergans om nødvendig.
 4. Jakke: Bergans Dyranut. Ekstremt lett og puster god. Egner seg best for varmt og tørt vær. Bukse: Bergans Breheimen. Brukes til alt friluftsliv, sommer som vinter. Sokker: Diverse Teko. Hals: Devold Headover/Buff orginal Superundertøy: Brynje Sko: Alfa Falk Skisko: Rossignol Bc X7
 5. Sjekk ut Bergans Bitihorn. Lang og god med skrittstropp. Ikke fått prøvd den sjøl, men ser ut til å være ei god uværsjakke.
 6. kimmelim

  Bergans dun

  Er med javne mellomrom borti dette på jobben. Gjelder andre merker enn Bergans også. Lever jakka inn der du kjøpte den. Sendes til Bergans i Hokksund og de legger normalt inn nytt dun. Gjorde det samme på min egen i fjor vinter. Ble god som ny:)
 7. Ønskes ei grei kombiski kan jeg også anbefale Åsnes Holmenkollen. Relativt smal og lett ski med stålkant. Likner litt på Powerlight i egenskapene. Best i løyper kanskje, men går greit å brøyte seg fram i løssnø også da den har en relatvt lang og bratt tupp. Angående skostørrelse. Kjøp så du ialfall har 1 -1,5cm å gå på.
 8. Holder også en knapp på å bytte de ut med Åsnes Breidablikk. Har solgt mange av de og folket virker fornøyde.
 9. kimmelim

  Haglevalg

  Flott om flere har startet med utvidet garanti. Poenget var uansett at ikke alt fra Tyrkia er elendig
 10. kimmelim

  Haglevalg

  Nekter for at en skal holde seg unna alt fra Tyrkia. Se bare på Yildiz. Du får 10 års garanti bl.a. Prøv det på en Benneli, Beretta eller liknende...
 11. Veiledende priser på Real er for tiden 89kr for viltgryta og 79kr for de resterende middagene.
 12. kimmelim

  Våpenkort

  Her har du vel strengt tatt gått gærne veien. Privat eller butikk, søknaden må uansett være i boks først.
 13. Sønstevann har til dels stor fisk, men kom deg ut i båt. Har vært vanskelig å lure fra land de gangene jeg har prøvd iallfall.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.