Gå til innhold

PanserNansen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. PanserNansen

  Norge på langs i kayak!

  vi får se om det blir pakk bager oppå, er ikkje så mye i ska ha oppå kayakken telt og sovepose, ting som tar stor plass. seff camelback og kart og sånt. har god tid så at det tar 1 mnd lenger er bare bra, blir lengre på tur da
 2. PanserNansen

  Norge på langs i kayak!

  takk for tipsene, d var mye bra info å finne inne på linkene deres. da er d i allefall fastslått at d blir mot Nordkapp fra Lindesnes, og ikkje motsatt. har en hasle expedition. og skal kjøpe meg laste "bager" og ha oppe på kayakken.
 3. leker med ideen å padle fra lindesnes til nordkapp, gjerne motsatt veg å (Nordkap/lindesnes) eller fra svenske grensa til grense Jacobselv. hvor lang tid tar dette tror dere? siden å gå Norge på langs tar ca 3 - 4 mnd. å hva som er best av å starte i Nord eller syd. starter man i februar i lindesnes er det en mer sommerlig følelse enn å starte på samme tidspunkt på Nordkapp håper på fornuftige svar (:
 4. PanserNansen

  Mount Blanc i juli 2009

  blir helst uten guide og ska skjekke opp bestilling av hytteplasser. hytte hadde vært supert i forhold til telt. kjipt at noen stjeler teltet, men kjipt og bære det opp på toppen å har du en internettside der vi kan ordne med hytteplass? hvis det blir telting, så skal vi klare den solnedgang - oppgang regelen.
 5. PanserNansen

  Mount Blanc i juli 2009

  skal kjøpe meg stegjern og isøks nå snart, regner med at klatreøkser ikke trenges, bare vanlig breøks? dun har jeg ikke så d blir bare skallbekledning. vi er en gruppe på 3 kanskje 4. mest sansynlig blir det the GoÛter Route, Mount Blanc "ordinary route" vi vi helst gå uten guide, på grunn an dt det er såå dyyrt har hørt at hyttene blir veldig fulle ja, men d kunne jo gått ann å ligge i telt, og på den siste hytten før toppen så legger vi teltet igjen. betjeningen er vell såpass hygglig et d passer på det for oss hvis vi ikkje får plass på hytten da. det er vel 2 hytter på The GoÛter Route?
 6. noen som vet om Norønas lofoten jakke blir å få kjøpt i butikkene neste vinter å?
 7. PanserNansen

  Mount Blanc

  og guider er sinnsyk dyre og! skulle gå kilmanjaro sist sommer, men d billigeste jeg fant da var på ca 17000 kr ikke mye billiger på mount blanc sikkert...
 8. PanserNansen

  Mount Blanc

  Mount Blanc skal gå fint uten guide, hvis man finner ut mye om fjellet først. hvilke ruter som er best for deg. d viktigste er vel å sette av god til til aklimatisering.
 9. noen som har vært på fjellet? som kan gi meg tips. utstyr man må ha. stegjern og vanlig liten breøks? kanskje noen vil bli med å?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.