Gå til innhold
  • Bli medlem

knopen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av knopen

  1. Er det noen som vet om man kan kjøre bil inn til Jølhaugen i disse dager.. er det brøytet?
  2. takker for tips Blir å gå fra Spiterstulen, og tenkte i utgangspunktet å gå sommerruta. Men skal se på ruten "ods" foreslår. Og da lar jeg fellene vente i butikken til jeg får bedre råd.
  3. Har vært i kontakt med Spiterstulen, veien opp dit er ihvertfall brøytet.
  4. Så hvis jeg velger å gå fra Juvass kan jeg falle gjennom breen og hvis jeg går fra Spiterstulen kan jeg bli tatt av skred. Hehe ikke greit det her Har tenkt å gjennomføre dette alene og hadde vært artig å få noen tips fra noen som har gått opp her på vinterstid.
  5. Hei, jeg planlegger å gå alene på ski opp til Galdhøpiggen om ikke så lenge. Bør jeg velge å gå fra Spiterstulen framfor Juvasshytta med tanke på breen? Hvordan er det å ta seg opp på ski? Må jeg ha feller? Noen andre som har gått opp dit på ski som har noen erfaringer å dele?
  6. Takk for tilbakemeldinger! Var skeptisk i starten, og kan ikke si jeg er mindre skeptisk nå! Er en nybegynner som aldri har eid et par fjellski før, og har lyst å komme meg ut på tur. Hvis jeg kjøper disse plankene og bare skal plages tror jeg interessen vil dale fort. Er student med stramt budsjett som sagt.. så skal heller sjekke ut bruktmarkedet. Slenger inn en ønskes kjøpt annonse her på forumet. takk for hjelpen
  7. Hei, vurderer å kjøpe meg natoplanker fra forsvarets materialutsalg, pga. dårlig råd. Går det ann å nyte en skitur med de inn i vidda, eller er det bare sjit? Skjønner at de ikke ville fungere så godt ned fjellet. Har dere noen synspunkter på disse skiene? gode og dårlige.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.