Gå til innhold

Markfiskern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Markfiskern

  Tjøstheim Fiskestang

  Hei. Den tjøstheimstanga hadde ikke jeg vært redd for å bruke. Jeg har 15 Tjøstheim stenger. Fikk en laks på 14,2 kg på den eine tidligere i sommer. Den stanga er produsert i 1969. 40 år gammel. så slitt stanga di med helsa. Alt for god stang til å støve ned. Den stanga du snakker om er 9 fots haspelstang med kastevekt 15-50g, i 1967 kostet stanga138 kroner. God fisketur
 2. Markfiskern

  Tjuvfiske i fjellheimen

  Vist noen kommer å krever å få se fiskekort,skal du spør etter legitimasjon. Vist ikke de kan forelegge legitimasjon med (BP) begrenset poltimyndighet. Er det i grunn ikke så mye de kan gjøre. Du trnger ikke å oppgi navn eller nummer til privat oppsyn uten BP. De kan i grunn ikke gjøre så mye. De som har BP er som regel SNO eller oppsynsfolk fra de forskjellige fjellstyrer. Mitt beste råd er å spille dum.
 3. Har slitt ut noen stenger opp igjennom åra, og har den senere tid gått med en "spire i magen" om å bygge en egen stang. Tenkte jeg skulle få ut fingern og realisere det nå.Har søkt en del på nett ang evnet. Har funnet en del matnyttigt. Tenkte jeg kunne slenge ut en tråd her og høre om det er noen så har noen tips og råd ang evnet. Er intressert å bygge ei haspelstang rundt 10 fot. Hvor får jeg tak blanks -stangringer osv.Er en del pakker for fluestenger, men har ikke funnet noe pakker for haspelstenger.Er ute tips om litteratur om evnet og.
 4. Markfiskern

  Deler til Tjøstheim Teleskopstang

  Nyttiuka er ei "lokalavis" på sunnmøre og deler av romsdal. Tjøsheim stengerne har en tendens til å knekke i ledd nr 2. Har knekt 3-4 stenger i det leddet. Var greit den gangen en kunne kjøpe ei ny stang, eller det var mulig å orge deler. Har blitt vanskligere og vanskligere det.
 5. Markfiskern

  Deler til Tjøstheim Teleskopstang

  Takk for tipset. Jeg fikk inn annonsa i dag og har fått 2 responser, så det ser ut til å ordne seg. Er kjedeligt når "godstanga" knekker. Har fått rundt 90 laks og pjakk på den. men nå ser det ut til at det kan bli noen til.
 6. Markfiskern

  Deler til Tjøstheim Teleskopstang

  Lurer på om det er noen her på forumet så vet om hvor/ hvordan jeg kan få tak i 1-2 leddet(de 2 fremste ledda) på ei tjøstheim teleskop stang.4.55 m. Stangtypen er gått ut av produksjon for en del år siden. Var så uheldig å knekke den på en laks forige sommer. Håper noen har et tips
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.