Gå til innhold

brith

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. What's on your mind?

 2. brith

  Røverkjøp og gode tilbud

  for de i tromsø..masse gode tilbud på skandinasvisk høyfjellsutstyr (og super service)!Soveposer 40 %, skipakker 30% og mye klær på gode tilbud!!Sparte 5000 kr på randoneepakke i dag!!
 3. Jeg er på utkikk etter brukte telemarksski til en nybegynner,og har kommet over et par Fischer Big Stix med Rottefella R6 binding.Er dette en ski noen kan anbefale for en nybegynner på ca 160 cm som vil på topptur,men som ikke vil bære for tungt?Evt noen som har andre anbefalinger som ikke koster skjorta??
 4. Jeg er på utkikk etter brukte telemarksski til en nybegynner,og har kommet over et par Fischer Big Stix med Rottefella R6 binding. Er dette en ski noen kan anbefale for en nybegynner på ca 160 cm som vil på topptur,men som ikke vil bære for tungt? Evt noen som har andre anbefalinger som ikke koster skjorta??
 5. brith

  Klattermusen dunjakke

  Er det noen som har prøvd klattermusen "Liv" og har synspunkter?Har prøvd den på men er noe usikker på slitasjestyrken på den da den kjennes noe tynn ut i ytterstoffet.Trenger en dunjakke/dungenser til å evt kunne ha under skalljakke ved behov.Ønsker også å høre fra de av dere som har testa noen av de andre dunjakkene til klattermusen..
 6. brith

  Osprey Variant 40

  Har sekken i medium,men kunne gjerne vært i small,noe jeg fant ut etter å ha pøvd den på langtur.En yppelig sekk med god passform og god til å få på både liggeunderlag,ski og spade!!Den er støttende rundt livet uten å være for klumpete og tykk (og dermed også i veien for skistavene).Anbefales!!
 7. Endte opp med en tahe marine reval mini i karbon.Noe mere ustabil enn de andre jeg har prøvd,men ellers perfekt:) Blir en bratt læringskurve,men er ved godt mot og gleder meg til å få den testa skikkelig ut..hadde første turen med den i går:) Er blitt fraråda hasle expedition av samtlige jeg har snakka med av fagfolk,så den var nok uansett utelukka.Alt for stor for mine små 160 cm
 8. Har tatt kurs for nybegynnere,og har nå løst på min første kajakk.Er 160 cm høy og rundt 56 kg,så jeg vil nok slite litt m å holde fremdrifta i de største og tyngste kajakkene.Var ment på en i plast,men har blitt litt i tvil etter å ha blitt anbefalt glassfiber.Vurderer en prijon seayak (var det jeg padla i på kurset).Hva burde jeg gå for om jeg vil ha en stabil kajakk uten å ville sitte i en "plastbalje"?Vil nok mest bli brukt til korte og lengre turer i noe utsatt farvann.Ønsker selvfølgelig ikke at den skal koste skjorta heller
 9. fikk samme svaret da jeg var på utkikk etter disse bindingene for noen uker siden.Redningen ble skandinavisk høyfjellsutstyr i svolvær som hadde et lite lager!!Så er nok bare å forhøre seg rundt omkring og håpe på d beste
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.