Gå til innhold
  • Bli medlem

Øyvind77

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Øyvind77

  1. Muligens testet av forsvaret og funnet i orden. Men hva med sprøhet i streng kulde? Kanskje et vanlig pistolbelte (de med hullene) vil kunne modifiseres litt? Kanskje med kryssreimene i tillegg...?
  2. Gå inn på TERRENGSYKKEL.NO, og forumet der. Søkefunksjonen kan finne et hav av tips om utstyr. Treningstips, bakeoppskrifter, politikk og fjas finner du også.
  3. Bare husk på å lese på innpakningen hvor stor presenning du har. Og dersom du skal bruke den flere ganger, kjøp slike "festedingser" for presenning. Slike man klipser på og knyter tauet i. I mine unge dager var jeg på tur med en kompis, og vi gikk på Dovre. Skulle ha gapahuk, men presenningen vi hadd emed oss var 2x1.5 meter og dekket ikke så mye. Da det begynte å sludde var turen perfekt
  4. Det kan rett og slett være deg Kvinenr fryser vel lettere tror jeg (har ikke empiri som støtter dette). Men anektodisk: Madammen lånte min Tyin Vinter (god ned til minus 15 iallefall) og lå på bamse ekstrem...og våknet iskald om natta. Dette var på Røros midt på sommeren og det var 15 pluss nattestid.
  5. Kjempetur! Gikk ruta før påska 2008. Det går litt bratt opp over breen til å begynne med, men så blir det unnakjøring og grei skuring ned Memurudalen frem til Memurubu. Ruta er merket på kartet iallefall, så i fint vær finer man lett frem.
  6. MEN: Med teleskopisk pinne KAN man grille tynne Gildepølser Eller med en Eaglesharp grillrist.. Grillpinner som lages selv trenger ikke være ille de eller. Man må bare sørge for å spikke tynt nok.
  7. Et dyrt med bra alternativ er jo UTE veggen, eller den klatrehallen borte i strandveien. Jeg er med, må bare børste støvet av gamle klatresko. Er forresten "kontaktsøkende" på brattesider.no også... Noen som er med og klatrer litt en dag? Har tau og utstyr. -Ø
  8. OBS!!! Har en P3D selv, og har prøvd å stappe et oppladbart batteri nedi uten hell. Oppladbare 123 batterier har marginalt større diameter enn vanlige, og vil derfor ikke passe! Det er mulig man kan få plass til ubeskyttede, man da må man være obs i sitt valg av lader samt ikke tømme batteriene for mye. Veien å gå kan være å kjøpe et 17670 batteri. De har samme diameter som cr123 batterier og er dobbelt så lange, men har lavere V og større mAh. Det vil vel i praksis si lengere driftstid, men at det f.eks for Fenix P3D lykta ikke vil være mulig å kjøre turbo-mode. "17670 battery - 17mm x 67mm - about the size of two CR-123a batteries, but less overall voltage, 4.2v max vs. 6v max from two primary batteries"
  9. Når man vil ha lykt som lyser langt er det viktig at "hodet" på lykta er stort nok. www.fenix-store.com er et sikkerstikk. TK11 lykta er mye lys for pengene. For ekstra kraftig lykt som kan brukes i søk, kan SureFire C2 (fås kjøpt på f.eks BATTERYJUNCTION.COM), som oppgraderes med LED fra dealextreme.com anbefales. Driftstid på lyset er ca 2 timer full pupp (ca 200 lumen) etterfulgt av avtagende lys. Totalprisen blir som en drøøøøy magcharger, men mye mer lys i liten inpakning. Batterier er de dyre cr123 som her i norge koster en 50lapp pr stk. Lure forbrukere kjøper disse på nett til 7 kroner stykket. Send gjerne en mail om mer info trengs. Har en del om dette inni hodet etter å ha drevet egenimport av lykter.
  10. Hei, er glad i klatring men har ikke noe store utendørsopplevelser. Men blir gjerne med på inneklatring som trening. Går 5 til 6 ruter inne (iallefall etter litt prøv og feil)
  11. Se på www.fenix-store.com Der har de en som kalles Zebralight. Meget bra batterilevetid, kvalitet og lysstyrke. Petzl og princeton blir lekelykter i forhold
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.