Gå til innhold

Solstråle

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Solstråle

  Har du turtips 20.-24.mai...?????

  Skjønner det Men jeg vil helst slippe å "måtte" henge meg på andre...om du skjønner. Eller er det meg som tuller -er det helt uproblematisk å gå Smørstabbreen alene?
 2. Solstråle

  Har du turtips 20.-24.mai...?????

  Takk for flotte tips! Smørstabbreen høres fantastisk ut, men jeg våger meg ikke på den turen på egenhånd. Da har jeg en flott tur til gode, en gang vi er flere som går Det samme gjelder Lyngen -garantert et område jeg ønsker å oppleve. Denne gangen blir det litt langt å dra. Vi bruker en del tid i Steigen og vet litt om hva Nord-Norge har å by på av topper og tinder, det er ikke rent lite!!! Men, denne gangen er jeg på egenhånd og ønsker en tur som egner seg til det. Beklager at jeg ikke var tydelig på det i spørsmålet mitt. Er veldig takknemlig for nye innspill
 3. Jeg ønsker å bruke Kr.Himmelfarts helgen (20.-24.mai) i fjellet, men er veldig usikker på hvilket område som egner seg på den tiden. Har sett litt på skitur Folgefonna og Hallingskeid-Simadalen, men er veldig usikker. Kunne egentlig tenke meg noen topper i steden, uten ski. Er det noen som har hatt noen fabelaktige opplevelser i slutten av mai, som de vil anbefale?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.