Gå til innhold

aktiviteten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om aktiviteten

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjøpte buksa, brukt den en gang foreløpig. Virker som det er god kvalitet og med stretch, så jeg likte den veldig godt!
 2. Kjent dette😂 Jeg truet ungene med at de mistet arven om de lo mer av meg under montering! Sønnen ble livredd viste det seg i ettertid da han trodde at han skulle miste armen om han lo mer....
 3. Ja jeg kjøpte de for å unngå feller, der jeg ferdes har jeg sjelden bruk for det. Røros er ikke spesielt bratt terreng.
 4. Jeg har nylig kjøpt Fischer Traverse 78. De virker stabile og gode, har også mulighet for kortfelle om det ønskes. De har ett lite spenn også, veldig fornøyd så langt. Sitter som støpt på alt bortsett fra glassert snø eller is, men da er heller ikke fellene all verden. Glir meget godt, eneste minuset med smørefritt er lyden på skarpt føre, noe god jaktski er det nok ikke.
 5. Kjøpte de nå nettopp og har hatt en liten tur på de. Satt godt, stabil og gode. Men ikke prøvd på lang tur enda! Genialt med smørefritt, og man har mulighet for kortfelle, selv om jeg ikke har behov for det til mitt bruk. De bråker litt på nedkjøringer, så kanskje ikke noe god jaktski….
 6. Jeg møtte en tysker for noen år siden på vei opp gående langs Røa der han hadde vært nede ved Femunden for å hente to 10 liters dunker med drikkevann som han hadde fraktet med båten fra Røros.:-) Han lurte fælt på hva jeg drakk når jeg sa jeg hadde vært i marka en uke, og da pekte jeg på Røa. Kan det drikkes? spurte han! Han gikk da fra familiens base camp ved Øvre Roasten og opp og ned for å hente vann. Imponerende dumt.
 7. Skjønner spørsmålet om hvordan smelte snø om brenneren går i stykker om man er over tregrensen og langt fra brensel. Men er man i skogen så bruker bål å fungere for smelting av snø.:-)
 8. Oasen var helt tørr i sommer ja, første gangen jeg har hørt om det. Jeg var der først i juli, den var uttørket da også. Det var en fryktelig tørr sommer!
 9. Takk for en fantastisk rapport! Jeg gleder meg til neste Femundsmarkabesøk!
 10. Den testen med å fylle vann i skoa må da være unødvendig. Det er da vel bedre å sette skoa i badekaret ei stund med papir inni?
 11. Har faktisk aldri tenkt tanken på pute på telttur. Men ja, det er sikkert ikke dumt om man har trøbbel med ullgenseren som pute. Og som dere sier, det veier jo ikkeno, og tar lite plass, så hvorfor ikke!
 12. Stort sett, noen ganger sammen med en bitteliten kone.
 13. Tja, det står ikke. Ikke superlight i allefall, veier 3,5 med stenger... Det er nok noen år gammelt, men så og si ubrukt.
 14. Man går glipp av mye om man bare er i kanoen ja! Har også hatt noen ukesturer i kanoen i Rogen, Revsjøen og Røa området, men i å ble det noen turer til fots, og det blir det også neste år, så får kanoen stå! Heldigvis bor på Røros, så har kort vei!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.