Gå til innhold

TePer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. TePer

  Repparfjord/Hatter/ og vann deromkring

  Du trenger hvert fall ikke fiskekort hvis du er fra Finnmark: http://www.fefo.no/no/fiske/Sider/Innlandsfiske.aspx
 2. TePer

  coleman 442

  Har akkurat kjøpt en Coleman Feather 442. Var spent på hvor lett den tente i kulde. Vi har 15 minus her nå, og den tente (om en noe motvillig) med kanskje en desiliter Statoil 4takter miljøbensin på tanken. Både bensin og brenner hadde stått ute i kulda, til jeg tente. Ikke verst. Etter å ha fått fyr lot jeg den brenne et minutt, og prøvde så å slå den av. Skrudde igjen, men da fortsatte den å brenne i to minutter, med 10-15 cm høye flammer. Regner med at dette var uoppvarmet bensin som var igjen i metallslangen mellom ventilen og dysa? Da den til slutt slukket, tente jeg (lett) på igjen, og lot den brenne lengre. Når jeg da slo den av, brant den gjenværende bensinen med en bitteliten blå flamme i et minutt. Tenkte bare jeg skulle dele min erfaring med oppfyring i 15 minus. Ellers har jeg kjøpt Europriskaffebeholderen til oppbevaring og transport av brenneren.
 3. TePer

  Nanok Domus Trio vs. McKinley Venture 3

  Fimax: hvordan var myggnettingen på Arcxis-modellen? Vil den holde knotten ute? Ser ut som alle tre modellene til Nanok er ganske like, bortsett fra størrelsen. Leste også kritikk på lufteåpningene, at det var mulighet for at det kunne regne inn. Når man ser på bildene så ser dette absolutt ut som en mulighet: http://www.nanok.no/page63/page69/files/page69-1004-full.jpg Men samtidig, hvis man snurper helt igjen, og skyver "snurpen" ut og nedover, så må det da holde tett? Virker ganske utrolig at det skal være laget luftehull som ikke kan holde regnet ute?
 4. Jeg skal kjøpe telt, og valget står mellom Nanok Domus Trio og McKinley Venture 3. Det førstnevnte er noe dyrere i utgangspunktet, men jeg har fått tilbud på teltene som i praksis gjør at de vil koste det samme. Har lest litt på forumene her at Nanok er en forholdsvis ny produsent, og at teltene har fått litt pepper. Bl.a. teltstenger som slites gjennom føringene, og lufteåpninger som slipper inn vann. I tillegg står det på produsentens side står det om ytterduken "Lette nylon materialer er mer ømfintlig for UV stråling og bør derfor ikke bli utsatt for sterkt sollys over lengre perioder". Ikke bra. Noen som vil dele ytterligere positive og negative erfaringer med teltet? Alternativ to er altså McKinley Venture 3 teltet, som sikkert har vært i produksjon og bruk lengre. Noen som vil dele erfaringer om dette teltet? Det er jo bl.a. nesten en kilo lettere. Kjør debatt! På forhånd takk for repons. (Edit: ser nå at jeg burde lagt innlegget under "Telt". Beklager, er ny på forumet, og hvis en moderator vil flytte innlegget så er det bra.)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.