Gå til innhold

Matrix

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Du kan spare mye dersom du kjøper brukt. F.eks på Terrengsykkel.no er det et bruktmarked der forholdsvis dyre sykler omsettes for gode priser og der kan man gjøre skikkelige kupp og få supersykler relativt billig. Det er med sykler som med Hi-Fi, det er alltid en kjøpegruppe som skal ha det nyeste og råeste og da må det de har selges.
 2. Matrix

  Hårteigen

  Vi startet turen fra Middalsbu som er den korteste veien til Hårteigen, gikk via Litlos og nordvestover til Hårteigen. Lett og vakkert terreng. Da vi kom frem til foten av Hårteigen fant vi på at vi likegodt kunne sove på toppen. Vi tok med oss alt utstyret og klatret opp ura og gikk stien den siste delen mot toppvarden. Litt plundrete med tunge sekker på ryggen, men er man forsiktig går det bra. Rett under (syd for) toppvarden slo vi opp teltet. Vi hadde med en flaske rødvin innkjøpt på Litlos. Det var tett tåke på toppen da vi kom opp, men denne lettet rett etter at vi hadde spist middag og begynt på vinflasken. En flott solnedgang i flott høstvær som jeg aldri vil glemme. Anbefales, men husk å trå forsiktig med tung sekk i den bratte ura.
 3. Matrix

  Scarpa Ladakh GTX vs. La Sportiva Trango S

  Jeg går mye tur i skog og mark, og bruker dessuten fjellstøvler som hovedfottøy hele vintersesongen. Kjøpte Scarpa Ladakh m membran for et par år siden og har aldri vært mer fornøyd med noen fjellstøvel. Jeg har byttet ut de originale inner-sålene med formbare såler (Sole : http://www.sportsnett.no/wsp/sportsnett/webon.cgi?func=show&table=PRODUCT&func_id=SOL1 ) og denne kombinasjonen fungerer helt topp Var på bretur og gikk en drøy dagsmarsj (14 timer) delvis med stegjern og på våt snø, sist sommer. Ingen gnagsår, ingen lekkasjer. Støvlene er stødige og samtidig lette. Litt glatte på vått sten-underlag, men det er de fleste støvler jeg har prøvd. Når Scarpaene er utslitt, kjøper jeg garantert et par nye Ladakh.
 4. Du bør opplagt ta en tur på toppen av Hårteigen. Jeg har overnattet i telt der oppe og det glemmer jeg aldri. Litt plundrete å få med sekk opp, men er du forsiktig går det bra Fra Hårteigen kan du se det meste av vidda og mer til.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.