Gå til innhold

HHE

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Er det noen som har noen gode tips til hvor det er folkelig å jakte med hund på lirype i Bøverdalen, Leirdalen og Visdalen? Vi er en gjeng som har fått kort i statsterrenget. Ifølge fjellstyret bør vi holde oss over 1000moh. Jeg forventer ikke at folk som kjenner disse områdene vil røpe "sweetspotene" sine men vi ser at området er stort. Det jeg håper på er om noen kan gi oss enkle tips til hvor det er jaktbart. Uansett blir det spennende å prøve nytt terreng. Alle tips mottas med stor takk!
 2. Tusen takk for svar, dette høres lovende ut for oss som tenker å innvie mai måned med en skitur i solskinn på Hardangervidda
 3. Hei, er det noen som vet hvordan forholdene er på Hardangervidda nå? Da tenker jeg på strekningen Haukeliseter - Litlos, evt lenger nord. Er det godt nok føre til å dra pulk? Oppe på vidda regner jeg med at det er godt nok men jeg er mer spent på føret fra Haukeliseter og opp til Hellevassbu. Er det noen som har andre hotte tips til en 4 dagers skitur på Hardangervidda som vil være perfekt til 1.maihelga? Forslag mottas med stor takk! Håper noen har gode tips å komme med etter å ha gjennomført en eventyrlig påsketur...
 4. HHE

  ØNSKER TURTIPS M KANO

  Nordmarka på langs i Oppland fylke er et hot tips. Du må regne med en del bæring/trilling, men det gjør turen litt mer aktiv. Det avhenger litt av vannstand hvor du kan padle da det er noen mindre vann å forsere for å komme ut til de større. Nordmarka på langs er gjort på 3 dager men kan forlenges til det dobbelte dersom du padler innom andre småvann på veien. Nordmarka er absolutt å anbefale dersom du ønsker å padle i skogsområder. Forslag til rute: Mylla, (Trantjern, lite tjern), Ølja, Tverrsjøen, Skarvvatnet, Pershusvatnet, (hvis god tid, padle innom Spålen, idyllisk), Aklangen, Katnosa, (Vesle Sandungen), Store Sandungen, Hakloa, Bjørnsjøen, Gåslungen, Øyungen. Dersom mye vann; Bjørnsjøen, Helgeren, Lille Gørja, Store Gørja, Kalvsjøen, Øyungen. God tur!
 5. Kynnasjøen ved Elverum er et fint alternativ. Det var mye mygg der da vi padlet der men gjedda så vi svømte under kanoen Det er ikke spesielt stort område men koselig. Man kan padle i inn og utløp dersom bra med vann. Ellers vil jeg si at det finnes mange koselige sund/sivområder.
 6. Er det noen som har vært på Stryn de siste dagene som kan gi meg en snørapport? Jeg planlegger å ta turen i slutten av juli men det ryktes om at det kanskje kan være stengt allerede da?
 7. HHE

  Toroposer vs. Real turmat

  Ta med Toro pannekakemiks. Det slår alltid an på tur! Ellers lager jeg gjerne ferdig omelettrøre som jeg oppbevarer i drikkeflaskene mine. Bruk fantasien og du kan nyte et herremåltid på tur. Ellers er jo havregrøten et perfekt alternativ.
 8. Hei, er det noen som har forslag til toppturer i Rogalandsområdet vinterstid? Alle forslag mottas med stor takk da jeg ikke finnes kjent i Rogaland fylke! Heidi
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.