Gå til innhold
  • Bli medlem

AskBurlefot

Passivt medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. I likhet med Terje gikk jeg turen fra Lindesnes - Nordkapp. 1.januar til 20.mai 2012. - Ruta vår finner du her: http://trelangsnorge.com/om-turen/ruta-var/ - Jeg tror det er lurt, både økonomisk og praktisk og legge opp til depoter. - Om du får til en løsning med hjul på pulken din er det sikkert mulig å gå med den fra Lindesnes. Vi valgte å bruke pulk fra Ljosland. - Brukte samme sko som Terje, Alfa skarvet. Ingen gnagsår og terningkast 6. - Jeg ville heller valgt Åsnes Amundsen. Jeg synes Nansen-skiene er litt som å gå med telemarkski. Stålkanten vil trolig løsne med så mye slitasje, så det er lurt å ha et nytt par klart. - Vi brukte Fjellpulken og var svært fornøyd med det. Dragene har fjæring i motsetning til de vi har prøvd fra Acapulca. Ellers har vi lagt ut noen erfaringer fra turen her: http://trelangsnorge.com/etter-turen/tips-og-erfaringer/ Lykke til med planleggingen. Gi gass! Jeg misunner deg dette eventyret.
  2. Jeg trodde overskrifta var et forslag til en sjekkereplikk på afterski.
  3. Jeg var der for en måned siden. Gikk fra Montana Blanca (like ved der gondolbanen starter). Gikk opp til toppen av gondolbanen på drøye to timer. Drakk masse og tok det pent. Tror ikke det er noen fare for høydesyke, men det er sikkert lurt å ta det rolig. Husk å søke i god tid om du vil helt til topps. Jeg synes det mista noe av sjarmen når man møtte fylle ut et søknadsskjema, men her er linken: http://www.reservasparquesnacionales.es/real/ParquesNac/index.aspx
  4. Eddie Vedder - Into The Wild Bergtatt - Røtter er to av mine favoritter
  5. ChristofferS: Kompisen min og jeg var på tur der i fjorten dager i fjor sommer. Videoen svarer kanskje ikke på så mange av spørsmålene dine, men kanskje du blir enda mer tursugen:
  6. Planen var å ta beina fatt, ja. Takk for svar!
  7. Jeg har lekt med tanken om å ta en tur fra Stryken via - Store Daltjuven - Katnosa - Store Sandungen - Bjørnsjøen - Skjersjøen - Sognsvann. Ligger det igjen så mye snø at dette er å regne som "galskap" fra 13.-17. mai, eller lar dette seg gjennomføre? Setter pris på innspill!
  8. Boktittel: Den tredje mann - beretningen om Hjalmar Johansen Forfatter: Ragnar Kvam jr. Utgivelsesår: 1997 Omtale: Forlaget skriver om denne boka: Hjalmar Johansen er den eneste polfarer som fulgte både Fridtjof Nansen og Roald Amundsen i isen. Sledeturen med Nansen fra Fram til berømte 86° 14´ nordlig bredde, og overvintringen i steinhytta på Frans Josef Land, førte den stillfarende idrettsgutten fra Skien til berømmelsens tinder. Men lykken skulle ikke vare. Deltakelsen i Amundsens sydpolekspedisjon femten år senere endte i dyp tragedie. I denne boken, som bygger på mye nytt stoff, får Hjalmar Johansen endelig den heltestatus han fortjener i norsk polarhistorie.
  9. Noen som kjenner til skyssmuligheter mellom Lakselv og Maddajavri?
  10. AskBurlefot

    Bruk av oter

    Jeg har ei otervinne liggende, uten fluer eller senn. Jeg tenkte å rigge til den, men lurer på noen gode råd... Hvor tjukk sene brukes på selve lina? Noen tips til å få til de stoppknutene som hindrer fluene å gå fritt på lina? Noen andre tips for å kunne få det til?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.