Gå til innhold

wood

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. wood

  Globetrotter Turmat?

  Hei Stig, gleder meg til tilbakemeldingen din på dette forumet. Har imidlertid snakket med noen som var med å teste dette nye produkt. Han var fornøyd. Smaken og mengde var utrolig bra. Tilberedningstid var litt lengre på grunn av at det må kokes. Dette er ikke instantmat men består bare av tørkede ingredienser. Ingen tilsetningsstoffer. Og prisen er kanskje ikke så gale hvis du regner med et det er mer enn nok til to personer.
 2. Hei, Kom over en nettside som heter www.globetrotter-turmat.no. Det er ikke det samme som Real Turmat eller Adventure Food som er begge instant mat. Her dreier det seg om måltider til to personer, basert på tørkede ingredienser. Og alt er pakket for seg, så at du bestemmer selv hvor mange krydder, salt eller pepper du vil ha. Har selvfølgelig en ulempe at det tar litt mer tid (og brensel) for å tilberede men det høres alikevel bra ut. Har tenkt å prøve en eller to retter. Det finnes forresten utrolig mye informasjon på den nettsiden. Har noen hørt om det før eller er det noen som har prøvd det? Hilsen, Wood
 3. wood

  Globetrotter Turmat?

  Kom over en nettside med masse informasjon om tørking av mat, ernæring m.m. I tillegg er det nettbutikk hvor de selger turmat (måltider), til to personer, basert på tørkede ingredienser. Er det noen som hart hørt om det før. Nettsiden ser forresten veldig flott ut men håper å få litt tilbakemelding angående erfaringer. Nettsiden heter www.globetrotter-turmat.no. Hilsen Wood.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.