Gå til innhold

larvar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Peugeot 406 tar 100 kg i følge linken din
 2. hehe ser for meg den overlastede subaruen. Har jo sett noen ekstrembilder på nettet fra det fjerne østen. Kanskje ikke å anbefale, men kan jo bruke det som inspirasjon hmmm. Mondeo tar 75 kg, så det går nok :-/ Stusset over at Focusen klarer mer.
 3. Det var faktisk en god ide. Vet du om eller har du prøvd dette selv?? I og med kanoen stikker litt utenfor, vil vinden få tak på den da?
 4. Hei og takk for svar. Jeg så den tråden om kajakkbøylene tidligere, så det var vel der jeg fikk ideen. Men kunne vært moro å hørt om noen har erfaring med 2 stk kanoer??
 5. Hei! Jeg har vært så heldig å få 2 stk Hasle kanoer til min 40-års dag. Har ikke fått dem ennå, men det er like om hjørnet. Har en Mondeo stv, med takrails. Ser noen utfoldringer. For det første så finner jeg intet på nettet om det å ha 2 stk kanoer på taket. Liggende flatt blir det antakelig for bredt. Løsningen tror jeg kan være å kjøpe inn kajakkbøyler som gjør det mulig å frakte dem på siden. For det andre ser jeg at det kan bli rimelig tungt. 2 stk Hasle kanoer blir vel brått 90 kg!?! Går denne vekten bra i forhold til vanlige takstativer, eller må kraftigere saker til? Er det noen der ute som har noen erfaringer å dele med meg? Tittet litt på kanohengere, men det blir rimelig dyrt. De jeg har funnet, har i tillegg plass til 6-8 kanoer. Litt overkill med tanke på mine 2.
 6. larvar

  Sluk...

  hva med ørretbombe? fortom av mono ca 2. Så svirvel, duppstopper av gummi og en kastedupp av bombarda typen: http://www.sluker.no/products/bombarda-floating-abu multisene ellers på snella. Røret skal inn mot stanga. Hvis du bremser snøret med fingeren litt får duppen treffer vannet, retter sena seg ut og du slipper flua surrer seg i duppen. Fin måte å kaste lette spinnere langt også Titt på denne: http://www.fiskerbua.no/images/stories/orretbomber.jpg
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.