Gå til innhold

Belka

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Fikk Ingstad i dag med rottefella riva 3 og 10mm oppbyggningsplate. Virker meget solid. Skal og prøve dem straks Fellelås annbefales!
 2. Okey, takker for svar. Riva 3, ikke i produksjon Chilien spisser opp skoene og føtterne. BC manuel iser og er dårlig i nedkjøringer. Super telemark m/vidje er heller ikke lenger i produksjon. Hvilken binding skal jeg da gå for?
 3. Har forhørt meg litt rundt og funnet ut at riva 3 er gått ut av produksjon. Derfor står nå rottefella chili som den sterkeste kandidaten. Hva er forskjellen? Har også sett på Crispi antartic. Noen med erfaringer?
 4. Skiene skal brukes delvis til toppturer. Må ha en binding som er god og svinge med.
 5. Kommet fram til at jeg skal kjøpe Åsnes ingstad fjell. Jeg er 179 høy og er 66 kg. Hvilken lengde bør jeg gå for? Er bare ungdommen selv og vil trolig bli en del tyngre etterhvert. På butikken annbefalte dem Rottefella bc manuel men jeg mente 75mm egnet seg best. Men men. Hvilken binding og sko er mener dere passer best?
 6. Hei! Må ha meg nye ski denne uken. Valget står mellom Åsnes nansen og Fisher E 109. Altså årets modeller. Noen med erfaringer? Er kortfellesystemet til Åsnes bra? Noen tips om bindinger og sko. Skal kjøpe hele pakken!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.