Gå til innhold

Storsteinsfjelltrollet

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Storsteinsfjelltrollet

  Borten Moe varsler storstilt kraftutbygging

  De fleste av oss er vel akkurat like skyldige som Borten Moe for at kraftinfrastrukturen her til lands må oppgraderes! Sånn er det å være barn av det moderne forbrukssamfunn (og det gleder meg stort at julehandelen i år blir mindre enn tidligere år)..
 2. Storsteinsfjelltrollet

  Sunnmørsalpane i panorma fra helikopter

  Fantastisk flott
 3. Storsteinsfjelltrollet

  Vanvittige bilder fra Teide

  Det er noe av det flotteste jeg har sett på film!
 4. Storsteinsfjelltrollet

  Hvilket åtseldyr har vært her?

  Jerv var det aller første jeg tenkte på selv!
 5. Storsteinsfjelltrollet

  Friluftsliv, kultur og naturveiledning

  Der må jeg få lov til å arrestere deg litt; PPU ved UMB på Ås tar inn kandidater med utdannelse innen friluftsliv! Grunnen til det er behovet for denne kompetansen på naturbrukslinjer i den videregående skolen.. Da jeg gikk PPU på Ås var det flere i klassen min som kun hadde studert friluftsliv tidligere. Jeg har gått det første året av natur og miljøvern (sikkert ganske likt første året av økologi og naturressurser/forurensning og miljø, bare med navneendring). Det var et utrolig bra og lærerikt år, så jeg vil tro resten av det studiet holder god kvalitet. De fleste foreleserne er dyktige, og i tillegg kan du ta utveksling på for eksempel Svalbard. Jeg kjenner flere som har fullført naturforvalterutdannelsen i Bø, og de er veldig fornøyd! Og med naturforvalterbakgrunn er mulighetene for å få jobb MYE større, dog er det en stor fordel med master også her..
 6. Storsteinsfjelltrollet

  Friluftsliv, kultur og naturveiledning

  De aller fleste kombinerer studiet med andre studier for å øke kompetansen sin. Du får ingen tittel av treårsstudiet i Bø.. Pedagogikk, idrett, naturforvaltning etc. er fag mange tar i tillegg. Selv har jeg i tillegg til bacheloren fra Bø PPU og snart en master i naturbasert reiseliv. Hva gjelder jobb er det nok ganske vrient å finne en drømmejobb med kun friluftsliv-bacheloren i lomma. Mange steder kreves det en mer formell kompetanse.. Men det er da ingen grunn til ikke å velge studiet!
 7. Storsteinsfjelltrollet

  Størrelser på gamle og moderne Varg Polar-sko?

  Mine sko som var nye for 3-4 år siden er veldig små i størrelsen. Jeg måtte gå opp 2,5 str ift hva jeg vanligvis bruker..
 8. Storsteinsfjelltrollet

  Abalakov hooker - lage egen patent?

  Hvor dypt inn du må skru, og dermed hvor lange skruene behøver å være, avhenger vel mye av iskvaliteten?
 9. Storsteinsfjelltrollet

  Inneklatring i Drammen?

  Ellers har Drammen klatreklubb en fin buldrevegg på Kjøsterud ungdomskole på Åssiden.. Sjekk ut dkk.no
 10. Storsteinsfjelltrollet

  Dry tooling

  Men nå er vel ikke dette noe stort problem?
 11. Storsteinsfjelltrollet

  Skjøt bjørn på 2 meters hold.

  Hehe, dårlig tidspunkt å begynne med tyding av dyreatferd!
 12. Storsteinsfjelltrollet

  Top Rope Tough Guys

  Haha, fantastisk!
 13. Storsteinsfjelltrollet

  bålforbud og greier

  Det er bedre å legge litt stein i bunnen av bålet, så reduseres risikoen for spredning i bakken vesentlig. Og merkene blir ikke permanente som de blir om man fyrer bål på svaberg.. Sporløs ferdsel, here we come!
 14. Storsteinsfjelltrollet

  Hvilken skalljakke skal jeg velge?

  Kjøpte en Tierra-jakke for et år siden, med GoreTex ProShell. Den er jeg veldig fornøyd med, og passer i hvert fall til de kriteriene du beskriver..
 15. Storsteinsfjelltrollet

  Moskusundersøkelse

  Jeg samler inn data i forbindelse med masteroppgaven min; moskus som attraksjon på Dovrefjell. Jeg er meget interessert i å få tak i alle som har gått tur på Dovre (Snøheim-, Grønnbakken -og Kongsvoldområdet). Dersom dere har lyst til å svare på et raskt spørreskjema (ca. 4 min utfyllingstid) om turen ville jeg blitt overlykkelig! Om du kunne tenke deg å hjelpe meg er det bare å sende en privat melding, så tar vi det derfra. Jeg er veldig, veldig takknemlig for alle som ønsker å hjelpe meg! Vennlig hilsen fra Axel Pettersen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.