Gå til innhold
 • Bli medlem

Storsteinsfjelltrollet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Storsteinsfjelltrollet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. De fleste av oss er vel akkurat like skyldige som Borten Moe for at kraftinfrastrukturen her til lands må oppgraderes! Sånn er det å være barn av det moderne forbrukssamfunn (og det gleder meg stort at julehandelen i år blir mindre enn tidligere år)..
 2. Det er noe av det flotteste jeg har sett på film!
 3. Der må jeg få lov til å arrestere deg litt; PPU ved UMB på Ås tar inn kandidater med utdannelse innen friluftsliv! Grunnen til det er behovet for denne kompetansen på naturbrukslinjer i den videregående skolen.. Da jeg gikk PPU på Ås var det flere i klassen min som kun hadde studert friluftsliv tidligere. Jeg har gått det første året av natur og miljøvern (sikkert ganske likt første året av økologi og naturressurser/forurensning og miljø, bare med navneendring). Det var et utrolig bra og lærerikt år, så jeg vil tro resten av det studiet holder god kvalitet. De fleste foreleserne er dyktig
 4. De aller fleste kombinerer studiet med andre studier for å øke kompetansen sin. Du får ingen tittel av treårsstudiet i Bø.. Pedagogikk, idrett, naturforvaltning etc. er fag mange tar i tillegg. Selv har jeg i tillegg til bacheloren fra Bø PPU og snart en master i naturbasert reiseliv. Hva gjelder jobb er det nok ganske vrient å finne en drømmejobb med kun friluftsliv-bacheloren i lomma. Mange steder kreves det en mer formell kompetanse.. Men det er da ingen grunn til ikke å velge studiet!
 5. Mine sko som var nye for 3-4 år siden er veldig små i størrelsen. Jeg måtte gå opp 2,5 str ift hva jeg vanligvis bruker..
 6. Hvor dypt inn du må skru, og dermed hvor lange skruene behøver å være, avhenger vel mye av iskvaliteten?
 7. Ellers har Drammen klatreklubb en fin buldrevegg på Kjøsterud ungdomskole på Åssiden.. Sjekk ut dkk.no
 8. Men nå er vel ikke dette noe stort problem?
 9. Hehe, dårlig tidspunkt å begynne med tyding av dyreatferd!
 10. Det er bedre å legge litt stein i bunnen av bålet, så reduseres risikoen for spredning i bakken vesentlig. Og merkene blir ikke permanente som de blir om man fyrer bål på svaberg.. Sporløs ferdsel, here we come!
 11. Kjøpte en Tierra-jakke for et år siden, med GoreTex ProShell. Den er jeg veldig fornøyd med, og passer i hvert fall til de kriteriene du beskriver..
 12. Jeg samler inn data i forbindelse med masteroppgaven min; moskus som attraksjon på Dovrefjell. Jeg er meget interessert i å få tak i alle som har gått tur på Dovre (Snøheim-, Grønnbakken -og Kongsvoldområdet). Dersom dere har lyst til å svare på et raskt spørreskjema (ca. 4 min utfyllingstid) om turen ville jeg blitt overlykkelig! Om du kunne tenke deg å hjelpe meg er det bare å sende en privat melding, så tar vi det derfra. Jeg er veldig, veldig takknemlig for alle som ønsker å hjelpe meg! Vennlig hilsen fra Axel Pettersen
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.