Gå til innhold

lokenord

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. lokenord

  varme i telt

  jo, satt å kikket på lavvo her om dagen, tror jeg går for det i stedet. får jo mye plass for pengene. da forsvinner jo behovet for slike ovner også, men tror jeg kjøper en bare for å ha uansett, takk for info om de gassovnene. planen er å bo i naturen fra slutten av mars/starten av april til august hadde meg 2 uker i skogen i november, byggde meg gamme å greier, satt snarer (som jeg ikke fikk noe i:P) og prøvde å ta en liten "lars monsen" likte det veldig godt og bestemte meg da for å bo ute når tempen begynner å bli bra.
 2. lokenord

  varme i telt

  dit jeg skal går det ingen veier, dessuten måtte jeg både kjøpt meg bil og vogn skulle jeg gjort det har sitti å kikka på vær/temperaturoversikter for norge, virker som om tempen holder seg jevnt over 0c hele våren dit jeg skal, med unntak av noen dager i slutten av mars. i fjor var laveste temperatur der -4c, og det var i siste uke av mars. så tror nok jeg skal klare med med vanlig brenner. men skulle likt å høre om noen har erfaringer med den gassovnen jeg linket til tidligere
 3. lokenord

  varme i telt

  kunne det fungere med 2-3 slike - www.villmannsliv.no/products/gassvarmeovn-1100-watt-m800845 eller 2-3 omnifuels kanskje? å bære aggregat osv er uaktuelt hvor stor område varmer en omnifuel egentlig, og på kontinuerlig bruk, hvor mye parafin bruker den pr døgn?
 4. hei! hva skal til for å ha kontinuerlig behagelig temeratur i et telt som dette?www.sportogfiske.no/product/460029/_Telt_High_Peak_Paros.html altså 15 grader eller over.fra mars måned og utover.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.