Gå til innhold

Kela

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kela

  Ønsker tips om vintertelt

  Takk for mange flotte tips, det allak teltet ser jo veldig bra ut! men går det an å få storm matter på det, og er det laget for høyfjells vintertur?
 2. Kela

  Pasvik i februar

  Bål må det bli! Et sprakende tyribål hørtes fantastisk fint ut nå hmm...vi har ikke tenkt så mye på om vi skal være i øvre eller nedre delen enda, har du noen råd? Tips om spesielt fine områder i Pasvik hadde også vært artig.
 3. Jeg og samboeren min har tenkt å gå til anskaffelse av nytt vintertelt (vi har telt for de 3 resterende sesongene) og ønsker derfor tips om gode telt som ikke er helt ruinerende. Vi er mye ute på tur, både sommer og vinter og ønsker derfor et telt i skikkelig kvalitet som holder i mange år. Et telt som ikke er brannfarlig står høyt opp på lista over egenskaper, men helst et som ikke er laget av miljøskadelige flammehemmere.
 4. Jeg og samboeren min har tenkt oss på en tur i Pasvik i starten av februar, men som kjent kan det jo være ganske kaldt der på denne tida av året. Er det noen som har noen erfaringer fra Pasvik i februar, og som har noen hete tips til to som ikke ønsker å fryse mer enn nødvendig?
 5. Kela

  Bruk av bensin til brennere

  Ja, vi får kjøpe oss en brenner og holde oss til den og til det brennstoffet vi måtte finne ut at vi skal bruke! Det er nok det beste tipset, samt å få ut fingeren og skaffe en så vi kan teste ut på dagsturer før vi skal på lengre turer. Har noen prøvd Koeva Booster +1? På forum og i tester høres det ut som om det ikke har vært noe trøbbel med den, alikevel er det ikke mange som har den...er det en grunn til det tro?
 6. Kela

  Bruk av bensin til brennere

  hmm...vanskelig å bestemme seg, det er tydelig at det er ulike oppfatninger av hva som er "mest utrygt" å bruke av bensin og andre (flytende) brennstoff til multifuel. Men er det kanskje noen som har et forslag til en multifuel som skal være/er sikrere (tryggere) i bruk enn andre? Kjempe mange gode tips og råd iallefall, takk for det! Det skal vi ta med oss:)
 7. Vi lurer på å kjøpe oss en mulitifuel som vi kan bruke bensin på, men er litt skeptiske til bruk av bensin i telt. Er det noen som har noen anbefalinger her? Er det mer trygt å bruke parafin e.l.? Hva kan man evt. gjøre for at det skal være tryggere å bruke bensin? Generelle råd for og imot bensin hadde vært fint! Lurer også på om det er noen som har noen tips om en brenner som er "overlegent bra"?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.