Gå til innhold
  • Bli medlem

Jot@

Aktiv medlem
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Jot@

  1. Noen som vet om Gsport Super butikkene fremdeles selger Kiva til 1000 kroner? Har ikke Gsport super her
  2. Joda, skal primært bruke renset bensin Men er jo så lettvint med gass på sommeren
  3. Fruen har en ny ajungilak Igloo 3 sesongpose med venstreglidelås. Hvis jeg kjøper en ajungilak kompakt 3 sesongspose med høyreglidelås, vil jeg da kunne glide disse sammen Vet jo at man kan gjøre dette når det er snakk om samme modell iallefall.
  4. noen som vet hvor man kan finne bilder av de nye sekkene på nettet? Ikke på Norrøna sine hjemmesider i allefall....
  5. Har gjort meg samme tanken Men da kjører jeg på med min innkjøpte gassboks
  6. Har nettopp kjøpt meg en Omnifuel og leser i bruksanvisningen at det ved brenning av gass kun skal brukes primus egne gassbeholdere med nr 2202, 2006 og 2007. Alt annet skal vist føre til død og fordervelse... Var innom en sportsbutikk i dag å kjøpte en 220 grams gassboks av merke GoSystem Gas. Den har skrugjenger som passer overens med det som er på Omnifuel`en. Har testet dette og den brenner fint. Går det greit å bruke gassbokser som ikke er av merket primus? Noen som har noen erfaring med dette som de vil dele så hadde det vært fint!
  7. Ser at Obs selger ajungilak Igloo 3-sesongs sovepose for 599kr fra mandag av. Noen som har erfaring med denne posen?
  8. Da er Primus Omnifuel bestilt fra XXL. Takk for gode innspill!!
  9. Her vurdert å kjøpe meg en Primus Omnifuel. Hvem selger denne billigst? Ser at xxl tar 1500 kroner for denne med flaske, mens sportsnett skal ha 2000 kr uten flaske! er det noe forskjell på disse brennerne eller?
  10. Jot@

    Pelskant til jakke

    Har en eldre Norrøna Dovre jakke med mulighet for å feste på pelskant med borrelås. Har sett på den pelskanten som norrøna selger, men syns den er litt "puslete" . Noen som vet hvor man får kjøpt en god og kraftig pelskant?
  11. Har vurdert å montere meier av plast lik dem som er på Fjellpulken. Noen som vet hvor man får kjøpt tilsvarende?
  12. Brynje har en finnlandshette/balaclava. Arctic modellen har to lag. Netting innerst og ull ytterst. Bruker denne som hals og kan trekke den over hodet hvis det blir kaldt nok. Den er varm og kan anbefales!
  13. Etter å ha brukt 655 kroner og 2-3 ettermiddager på arbeid ble resultatet ganske så bra! Utgifter: HardTop to komponentsmaling for båtskrog: 200 kroner Beaver Nylon 2m x 1.5m: 250 kroner Sytråd: 30 kroner Tauverk og strikk: 70 kroner Poppnagler: 25 kroner Små karabinkroker: 50 kroner Webbing til kant: 30 kroner Sum: 655 kroner. Resten av webbing, klips og reimer er hentet fra en gammel sekk. Morsomt å kunne fikse noe selv!
  14. Inspirert av denne tråden har jeg gått igang med å fikse en gammel pulk selv! Pulken er en gammel barnepulk som har sett sine bedre dager. Trekket hadde begynt å gå i oppløsning og malingen på undersiden var delvis borte. Bildene taler for seg selv
  15. Her finner du nytt hoftebelte til Denali`en din! http://www.moosejaw.com/moosejaw/shop/product_Gregory-Flo-Form-II-Waistbelt_10005846____ Hvilken størrelse har du på sekken? Medium?
  16. Da har jeg fått svar fra selger! Får byttet glidelås kostnadsfritt =) Skulle jo egentlig bare mangle, men er alikevel hyggelig å få en slik beskjed
  17. Takk for gode svar så langt! Ettersom jeg enda ikke har fått noe svar fra selgeren avventer jeg litt med å si hvilke merke jakken er. Den er av et merke som er ikke er så godt etablert her til lands og jeg ønsker ikke "å henge ut noen" før jeg får endelig svar. Skal ta kontakt med importør hvs jeg ikke får svare eller får negativt svar fra selger. Ønsket egentlig bare å høre om mine rettigheter som forbruker og om deres erfaring med lignende saker. Kommer tilbake med mer info etterhvert =)
  18. Har en skall jakke hvor frontglidelåsen er blitt ødelagt. Jakken har vært brukt lett (2-3 fisketurer ellers bybruk) og ble kjøpt for 15 mnd siden. Trodde slikt automatisk gikk på reklamasjon, men selger sier han må tenke på det og at " 15 mnd er helt i grenseland når det gjelder reklamasjon på frontglidelås". Noen som har noen erfaringer på dette området?
  19. Ogja, ingen som har noen erfaringer gregory whitney opp mot Arc`teryx bora 95 ?
  20. Takk for gode tips og råd så langt! Har sett på gregorys hjemmeside og funnet ut at jeg mest sannsynligvis må ha small i rygglengde og medium i hoftebelte. Noen som vet om sekken leveres i denne konfigurasjonen? Eller må jeg kjøpe sekk med rygglengde small for så å kjøpe nytt hoftebelte?
  21. Har tenkt å kjøpe meg ny sekk og har da sett på litt på Arcteryx Bora 95 og Gregory Whitney 95. Er knappe 170 cm høy og vil ha en relativt stor sekk med gode justeringsmuligheter. Bora kjenner jeg flere som har. Denne har de også her på butikk her i Tromsø. Men Gregory Whitney har jeg kun sett på nettet. Noen som har noen erfaringer med denne sekken, eller begge t for den saks skyld? Hvordan er gregory som merke? All info taes imot med takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.